Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Britanci objavili karte: Ukrajinci potpuno potisnuli neprijatelja na sjeveru, Rusi mijenjaju taktiku?

Rusko granatiranje na istoku i jugu se nastavlja

Komentari 14

DU
Deleted user
10:35 08.04.2022.

Zanimljiva terminologija za oznaku povlačenja.......

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
08:00 09.04.2022.

Slava Ukrajini,ali uvik ima ali,niti jedno selo ukrajinci nemogu osvojiti,puno je izdaje na strani Ukrajine sad u Donbasu su sve manji gradici ostali to nebi triba biti veci problem za ruse,koji su 0,000 od vojske ali eto za jednu 0 bolji od Ukrajine.Slava Ukrajini.Slava Azovu.

VL
ZE
zeldox
11:36 08.04.2022.

Rusi se predstavljaju kao vojna sila a ustvari su šaka jada, većina vozila im je još iz SSSR-a, gume na vozilima stare po 40g, nisu uspjeli prevaliti u komadu 100 km, a zašto ? zato što je car Putin samo za jednu proslavu rođendana svoje ljubavnice potrošio proračun jednog manjeg ruskog grada, plaćao milijune holivudskim zvijezdama , francuskim huharima ..., a sirotinja sa istoka koja jedva preživljava to ne razumije i podržava ga.

VL
ST
stefj
10:34 08.04.2022.

Rusi su se povukli sa sjevera i prebacuju trupe na istok, to je taj prelazak na plan B. Ukrajina i dalje mora držati dio trupa na tim područjima (radi Bjelorusije), no i ona prebacuje glavninu trupa na istok... Na istoku Rusi napreduju puževim korakom. nakon što su osvojili Izum, Ukrajinci su ih na drugom pravcu napredovanja prema Kremini odbacili 10 km... Bitno je i što se dešava na jugu, gdje Ukrajinci sada napreduju prema Hersonu i to sa sjevera, nadajmo se da će ga osloboditi kroz koji dan. Rusi su prebacili dio tehnike u bazu blizu Hersona i tamo su se ukopali, bit će vraški teško nešto napraviti.... Mariupolj i dalje drži vezanu veliku količinu Ruskih trupa na sebe, jako je bitno da se održi što duže. Prema gradu iz svih smjerova teren je jako nezgodan, sve su samo polja, ne može se nigdje sakriti i tu Ruska nadmoć u zraku i tehnici jako dolazi do izražaja...

VL
PK
Posljednji Komšikanac
10:10 08.04.2022.

Britanci su nevjerodostojni. Povlačenje nije potiskivanje. Igranje pojmovima samo dokazuje da manipuliraju. Rusi su se zaletjeli, ali ni Ukrajinci se nisu pokazali ofenzivnom snagom, prije snagom koja zapomaže i moljaka stranu milostinju.

VL
HB
Hladna_bura
10:22 08.04.2022.

S obzirom da je Rusija uputila samo sto sedamdeset tisuca vojnika na tako veliku zemlju jako puno su uzeli Ukraine.Cjelo skoro Crno i Azovsko more.Velike djelove teritorija..Amerikanci i Nato su uputili u Irak invaziju cetristo pedeset tisuca vojnika duplo manjee stanovnika od UA.a na Kuvajt cak sedamdto tisuca..Iako su iracani imali prastaro oruzje iz pedeseti godina jako lose naoruzani u odnosu na Ukraince..Ovo je rat Rusije i Natoa a nesetni Ukrainci poslati da ginu ..Ah zao mi tog naroda sto ga koriste...

VL
Avatar Payback
Payback
10:58 08.04.2022.

Rusija je nastala u Kijevu.. a tu i završava. Rossi gubi rat.. raspašoj.. gospodarstvo na koljenima..raspada se.. Kinezi se vesele...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.