Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u Požegi
Povratak na članak

FOTO Admiral Hranj ročnicima: 'Prisega je moralni ugovor između vas i države'

Pozivam vas da se hrabro suočavate sa svim izazovima u karijeri i da iskoristite sve prilike koje sustav stavlja pred vas - istaknuo je admiral Robert Hranj

Komentari 2

Avatar Jopa
Jopa
17:39 04.11.2023.

Zašto mi se briše komentar u kojem kažem činjenicu da je i Hranj izdanak iz JNA i da nam je momentalno 90% najvišeg kadra poniklo u JNA i da je to strašno? Jel to cenzura ili što?

VL
CH
chemica
17:02 03.11.2023.

Nema do prisege koju u Saboru daje HDZ-ov ministar. Ugovor između njega i crnog vraga pri sklapanju kojega se obojica grohotom smiju. "Prisežem da ću dužnost člana Vlade savjesno i časno obnašati, poštivati Ustav, zakone i pravni poredak, te se zalagati za svekoliki napredak Republike Hrvatske." I svi se grohotom nasmijaše...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.