Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Formira se novi cjenik 
za vrijeđanje novinara

Ako je Šojina uvreda vrijedna 10.000 kuna, koliko bi Obersnel mogao platiti Ranku Stojancu, novinaru HTV-a, nakon što mu je poručio da si „stavi taj mikrofon u guzicu"

Komentari 6

AB
abendblatt
08:49 18.06.2015.

Treba obavezno napraviti cjenik za uvrede koje pisu novinari, za blacenje i povredu ugleda i casti, time bi oplemenili novinarsku profesiju i dobili pristojno i objektivno izvjestavanje, ali bi Ante-kanta i njemu slicni ostali bez posla.

VL
PG
poducavam-glupe
08:57 18.06.2015.

Zašto medijska kuća novinara ne tuži tog prostog agresivca. Ako je takav pred kamerama, kakav je kao šef u uredu, a tek doma s djecom??

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:54 18.06.2015.

slažem se sa abendblattom.... posebno bi trebalo pravosuđe 'osokoliti' da i novinare uredno privede na raspravu kada uporno izbjegavaju preuzeti poziv.... A kazne da ne budu simbolične.... Jer svojim pisanjem, pogotovo neprovjerenim, znaju srušiti i uništiti tuđe živote.... uz eventualno objavljeni mali demanti na marginama novina - ni približno onako senzacionalistički kako su uništavali živote i časti.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:08 18.06.2015.

To je ta poznata SDP-ova kultura...

VL
PG
poducavam-glupe
09:00 18.06.2015.

Možda je skompleksiran što je debeljko.

VL
OS
osica
19:27 18.06.2015.

Onoga tko ima kulturu ophođenja, ništa ne može iznenaditi i izbaciti iz takta. Mislim da imamo prevelika očekivanja od političara. "Mnogima, kultura i obazrivost nisu sastavnice ponašanja"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.