Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Gase se zbog duga: 'Mi smo SC-u nudili 250.000 kuna, no nisu pristali'

– Mi smo s ovim društvom održali brojne aktivnosti. Prijavili smo velike projekte i imali velike planove. Otpisivanje društva nanijelo bi veliku štetu – kazao je Marko Kralj

Komentari 10

ZG
Zeljko Grabar
14:49 10.03.2021.

S obzirom da je to bila vlada gospodje Kosor koja se ne sjeca sto su njeni ministri i ministarstva obecavali, jer ona se sjeca samo susreta sa gospodinom Pahorom u Trakostanu, a poslije toga ju je zahvatila amnezija na upravljacke poteze njene vlade. To samo iz razloga da ne ispadne da je Milan Bandic ili premijer Plenkovic to obecao. Inace miljun kuna za takve susrete je sitna sumica u odnosu na sume koje su sve vlade trosile na neke neobicne udruge gradjana, civilna drustva ili pakirale u vlastite djepove.

VL
TV
tiha_voda
23:38 10.03.2021.

E moj Saša! Pa jel ti sebe čuješ kaj ti govoriš: "Netko iz društva otišao je do Ministarstva....." Jel možda portir ili čistačica? Daj više reci ime tog masona koji se u ime društva po nepisanim pravilima dogovara s Ministarstvom.. Jel ti treba nacrtati koja organizacija funkcionira po nepisanim pravilima.

VL
DU
Deleted user
20:25 10.03.2021.

Poznati hrvatski" genijalci", E ne da imam ideju, ti samo plati troškove i ne brini. Svuda je tako. Kao i imam ideju uzgajati krave nemam krave, ni zemlju za pašnjake, ali država mi to mora dati i subvenciju za radnikeike ja bum samo novce dijelil i viška sebi spremil, ludnica, a svi misle da su normalni, najnormalniju, bate.

VL
DU
Deleted user
14:55 10.03.2021.

Problem je otvoren od 2010. godine. Hej...

VL
YE
Yeah
20:40 10.03.2021.

Spominje se drzavni tajnik koji je to i organizirao. Pitajte njega! Je li mozda ostatak sredstava iz ministarstva krenuo nekim drugim putem?

VL
YE
Yeah
14:05 10.03.2021.

Olimpijada od milijun kuna??? Pa koliko je to dana trajalo, na sto se trosilo, koliko sudionika? Cifra je kao da ih je Bandinjo ucio kak povecati troskove x 7.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.