Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREDITNI REJTING
Povratak na članak

Fitch snizio izglede Hrvatske u stabilne

Vezano za ulazak Hrvatske u Europski tečajni mehanizam (ERM II) u Fitchu predviđaju odgodu ulaska od barem godinu dana, što je utjecalo na povećanje prinosa na hrvatske euroobveznice prema 2%.

Komentari 4

SO
Sir Oliver
12:41 02.04.2020.

Porast izvoza? A kojeg izvoza? Morsku vodu je neisplativo izvoziti, nema bas neku cijenu, a sunce za izvesti, jos nemamo tehnologiju za to.

VL
BR
BraniteljJakob
12:23 02.04.2020.

Al' nam ide! Ima li se jos sto prodati i zaloziti za dugove?

VL
DE
densokubura
12:16 02.04.2020.

pad bdp-a -5% ????? ma dajte se uozbiljite ako padne manje od -15% to će biti fešta mjesec dana....

VL
DU
Deleted user
14:16 02.04.2020.

Dobor je siriti optimizam. Medjutim, koji su argumenti da ce se u 2021 godini smiriti pandemija? Cjepiva nema, a ako razmislimo o tome sto Bill Gates govori, a vjerujem da ima cvrste argumente, ove ce trajati i trajati - znaci svi cemo na neki nacin preboliti COVID-19. Pitanje je da li se u medjuvremenu nece pojaviti mutacija i nesto novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.