Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica
Povratak na članak

Vlada prihvatila odluku o financiranju prve faze LNG terminala na Krku

Na Vladi je i prijedlog odluke o pokretanju postupka nadmetanja za izdavanje dozvola za istraživanje i eksploataciju ugljikovodika na području Dinarida.

Komentari 10

FE
fefellerunt
15:12 30.01.2019.

Još jedan primjer ulizivanja amerikancima , nećemo uvoziti jeftiniji plin iz rusije, nego ćemo bacati novac na terminal, kkao bi uvozili skuplji plin , ali to ne treb ani čuditi kada s ezna d aje gomila smeća velika većina u ovoj državi , a gomila smeća ne može smisliti poštenje i znanje, nego samo emocionalnu intleigenciju svedenu na blebetanje, laganje, ulizivanje

VL
FE
fefellerunt
15:14 30.01.2019.

Inetresantno kako se primorci ne bune što im je ostala rafinerija u rijeci , ali zato koriste sve privilegije iz ove države, a ne daju joj gotovo ništa

VL
SJ
Sve je uzalud
04:43 01.02.2019.

...koja energ. neovisnostt.....da smo je htjeli imati na bibili prodali INU....

VL
SJ
Sve je uzalud
09:47 01.02.2019.

....sunca mora vjetra za izvoz......a mi stvaramo probleme......o njhovoj brizi za ucinkovitost i dobroj procjeni govori da plin uvide u Dalmaciji a nitko za to nije zainteresiran....popusili....zbog visoke cijene prikljucka....imam doma 4stara kolektora koja griju cijeli stan zimi sa priblizno 80 clanaka stan od 100 m2....po danu moras otvarat prozore....spojio sam ih na prikljucak vode sa uredjajem za uklanjanje kamenca...i preko radijatora do bolhera u kruznu cirkulacije......neznam sta cu sa toplom vodom....sad cu spojit masinu za pranje.....struju trosim minimalno....ulaganja minimalna ..

VL
FI
filipsbilliard
16:48 30.01.2019.

a i elektro privreda..koja su finansira ovaj projekat ima svoga interesa...ona ce preko daleko voda isporucivati plin u madjarsku i ukrainu...uhhhh

VL
GO
goran2hr
14:06 01.02.2019.

Ako se već treba sanirati vječnog gubitaša, onda radije plaćati brodogradilištima, nego ovom promašenom projektu. Taj 30% skuplji plin - ne želi nitko. Da barem sa tim idu i neki politički ustupci Hrvatima (npr. da SAD podrži treći entitet za BiH Hrvate), ali poznavajući naše vladajuće - dobiti ćemo bananu. Kroz više cijene i sanacije, taj besmisleni trošak prevaliti će na hrvatske potrošače i industriju - prava "sreća" za naš standard i konkurentnost.

VL
TT
TTjac
13:58 30.01.2019.

Koja farsa. Koji LNG? Koja retardacija na djelu. Pa primorci i boduli će se prije otcijepiti od kifle nego dozvoliti da im kriminalci iz kradezea unište budućnost, kao što su učinili u ostatku kifle.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:04 30.01.2019.

A sto ce bit sa turizmom zagadenjem. Sto ce reci gradani. Dali ce htjet placat skuplji plin itd. Haha stvarno radimo protiv sebe!

VL
BU
Bubalamala
19:59 31.01.2019.

Tako je da ste već prije pozitivno odgovorili željama Amera nebi bilo problema sa avionima !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.