Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO SU GA KOPALI

Filmske scene u Podgorici: U zidu otkrili rupu pa shvatili da je do suda prokopan tunel

Podgorica
Google Street View
13.09.2023.
u 10:23

Ministar unutarnjih poslova Crne Gore Filip Adžić rekao je da se radi o svojevrsnom napadu na crnogorsku državu.

Nakon što su u ponedjeljak službenici crnogorskoga Višeg suda otkrili rupu u zidu depoa te institucije u kojemu se skladišti dokazni materijal, alarmirali su policiju, a podgorički su mediji počeli nagađati što je od dokaza nestalo. Predsjednik Višeg suda Boris Savić u utorak je prekinuo špekulacije i ustvrdio da nijedan od sudskih spisa ni dokaza nije ukraden.

"Ustanovili smo da su predmeti u depou pomaknuti s dotadašnjeg mjesta. Obavljen je popis, gotovo ništa ne nedostaje. Konstatirano je da su predmeti ispreturani. Informacije o tomu da je nešto ukradeno nisu istinite”, kazao je Savić. Unatoč tomu što je u depou Višeg suda u Podgorici samo u posljednje dvije godine uskladišteno gotovo deset tona droge koja je služila kao dokazni materijal, Savić smatra da se nije radilo o pokušaju pljačke, već pripremi pokušaja bijega.

“Sumnjamo da je meta bio lagan pristup sudu i prostoriji za zadržavanje", kazao je Savić, dodavši da su zaposlenici Višeg suda na dobro skrivenom mjestu pronašli samo otvor tunela.

VEZANI ČLANCI: 

“Riječ je o tomu da je ovaj otvor pravljen dulje vrijeme, na što ukazuju njegove dimenzije", kazao je Savić.

Nešto kasnije policija je otkrila drugi kraj tunela u desetak metara udaljenoj stambenoj zgradu u stanu koji je iznajmljen prije dva mjeseca, no nisu pronašli počinitelje.  

Ministar unutarnjih poslova Crne Gore Filip Adžić rekao je da se radi o svojevrsnom napadu na crnogorsku državu.

“Ovo je dobro isplanirana i organizirana akcija koja se mjesecima pripremala i koja nalikuje na akcijske filmove", rekao je, dodavši da će crnogorska policija učiniti sve da otkrije počinitelje i da upravo traje popisivanje materijala iz depoa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Trica
Trica
12:54 13.09.2023.

Pa vi i dalje pričajte kako su Crnogorci lijeni 😂.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije