Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURNJAVA U CENTRU

Filmska potjera u Splitu - bježali od policije pa naletjeli na pješake

potjera,sudar,policija,split,portal (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/7
15.02.2013.
u 17:56

Dvojica mladića stara oko 20 godina prvo su se zabila u drugi auto, pa naletjela na pješake i ozlijedila jednu ženu

Prava filmska potjera događala se danas u 15.40 sati u centru Splita. Dvojica mladića nisu se zaustavila na znak prometne policije nego su u VW Caddyju daruvarskih registracijskih oznaka produžili Ulicom Domovinskog rata, na što su policajci sjeli u vozilo i krenuli za njima. Stigli su ih na križanju s Dubrovačkom ulicom, gdje se Caddy prvo sudario s drugim vozilom, a potom naletio na skupinu pješaka i ozlijedio jednu ženu.

Mladići stari oko 20 godina izašli su iz vozila i dali se u bijeg. Međutim, policajci su jednog uhvatili nedaleko od prodajnog centra Joker. Na ispitivanju je u policiji, a drugog još uvijek traže.

Više će se znati nakon policijske istrage.

>> Bježeći od policije izgurao policijsku Škodu s ceste

Ključne riječi

Komentara 6

DE
deda58
17:40 17.02.2013.

flatline je napisao/la: Nema zabune, vidiš da su daruvarske tablice na autu. -------------------- Znaci da su iz Daruvara???? Ili kriminalci koji koriste rupe u zakonu i varaju drzavu s jeftinijim osiguranjem.

CK
cuger koji sjedi
18:47 15.02.2013.

previše igraju igrice, za teakve treba godinu dana dobrotvornog rada.

AA
aabbcc
20:19 15.02.2013.

. Javite se kad tatice srede da im policija pusti dicu i sto su ga ganjali a mali je dobar i ne bi on nikoga zgazio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije