Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Fijasko DORH-a u slučaju Todorić: Nije Agrokor propao jer ga je Gazda potkradao

06.11.2023. u 18:22

Bankrotirao je iz razloga jer je potkopao bilancu kompanije sumanutim zaduživanjem, a oni koji su mu davali novac to više nisu htjeli jer su shvatili da uloženi kapital vratit neće nikada

Komentara 27

DU
Deleted user
20:28 06.11.2023.

Koji DORH,"veliki i mali Agrokor",Gazda,sudovi,žalbe,Rusi,Borg! Da je Hrvatska pravna država naši tajkuni odgovarali bi za ratno profiterstvo a ne dugovali dobavljačima i državi milijarde kuna! Lopina prisvojila više od 100 državnih tvrtki - vlasništvo hrvatskog naroda!Onog naroda koji je izdvajao iz svojih prihoda za izgradnju tih socijalističkih mastodonata! I to u RATU! Dok su Hrvati krvarili - Ivica je krao! I to sad njegovo? I još mu moramo platit odštetu jer mu je Dalićka povrijedila prava! U bukagije s njim!! Jebe.. ti ja državu i pravosuđe.A i zdrav mozak u Hrvata!

Avatar Heisenberg
Heisenberg
18:38 06.11.2023.

Ja se samo sjećam bajnog ministra Marića koji je u siječnju izjavio kako je sa Agrokorom sve u redu da bi već početkom ožujka dionice na burzi bile suspendirane i postale bezvrijedne.

Avatar Crni labud
Crni labud
19:12 06.11.2023.

Sve što je radio omogućio mu je sustav. Regulator, zakonodavac, pravosudna i izvršna vlast. Ne nužno tim redoslijedom. I barem jednako su krivi ako ne i puno krivlji nego on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije