Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Teško hoda'
Povratak na članak

Fidel Castro se neočekivano pojavio u javnosti

Reuters navodi izjavu očevica koji je rekao da je pogrbljeni Castro ušao u zgradu teško hodajući uz pomoć suradnika te se oslanjao na štap.

Komentari 4

Avatar vekavac
vekavac
07:26 10.01.2014.

Dali je ovo Castri ili njegov dvojnik po ugledu na sadama.

VL
AA
aabbcc
16:36 10.01.2014.

Narodi koji vole svoga vodju su obicno sretni ali danas je to prava rijetkost i velika ljubomora u svijetu od strane zlocestih, narodu omrzenih vladara....

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
09:31 10.01.2014.

viva fidel...viva cuba...viva revolution

VL
Avatar TheJack
TheJack
22:44 10.01.2014.

Pa da je bio toliko los kako se prica sigurno mu kubanci ne bi odavali toliko pocasti. i ne bi ga cijela Latinska Amerika oslovaljavala sa El Commandante. To se lijepo vidi iz tiska prigodom posjeta drzavnika Kubi. Neto ovako: Nakon zvanicnog posjeta predsjedniku Katsru (misli se na Raula) otisli su u posjet Komandantu, a ime se ne navodi, jer svi znaju tko je El Commandante. Svaka politicka svinja, koje imamo zgodu gledati i slusati svakoga dana, bi vragu dusu po drugi put prodala zarad samo 1 % postovanja koje Fidel uziva u cijelome svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.