Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki obrat
Povratak na članak

'Fatalnoj ujni' ukinuta oslobađajuća presuda, a nećak osuđen za ubojstvo izlazi iz zatvora

Prošli je tjedan Vrhovni sud ukinuo i istražni zatvor za njenog tada maloljetnog nećaka koji je istom ovom presudom bio osuđen za teško ubojstvo svog ujaka i osuđen na osam godina maloljetničkog zatvora.

Komentari 5

JU
juma
21:42 06.06.2019.

Nevjerovatna nesposobnost, neznanje i nestrucnost u hrvatskom pravosudju ovim dobiva samo dodatnu potvrdu. Osam godina postupka za nista. Ajmo nanovo jos barem 8 godina. Do tada optuzeni budu zaboravili za sto ih se sudi, a rodbina pokojnika bude prije umrla nego docekala pravdu i kraj postupka.

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:53 06.06.2019.

Prvo osude, pa oslobode, da bi to ukinuli i onda na kraju bi opet sudili?! "Kobna ujna" je već sto godina na sudu, Horvatinčić je već sto godina na sudu,... Pa jel to netko od odgovornih gleda?! Jasno je daa odgovorni nemaju znanja, nije sramota ne znati, ali je sramota biti odgovoran i ne činiti ništa...

VL
KA
kalimera
22:12 06.06.2019.

Hrvatsko pravosuđe je kao lutkarska predstava u dječjem kazalištu.

VL
BO
Bogodol
07:06 07.06.2019.

Pravosudna mafija njeguje posao te ne donose presude jer tada ne bi imali šta raditi i oni se ponašaju kao onaj odvjetnik koji je trešnju na međi rješavao cijeli radni vjek a njegov naivni sin rješio u prvom slučaju i pohvalio se ocu kako je to uspješno riješio na što mu je otac rekao da ga je ta trešnja odškolovala. Suci kao i dijelom liječnici sa listama čekanja umjetno prave situaciju da su preopterećeni, kada bi suci efikasno rješavali slučajeve pokazalo bi se da ih pola ne treba. Sudstvo je rak-rana Hrvatskih problema. Žao mi je obitelji poginulog Ujaka koja ponovo mora prolaziti bolni nesretni slučaj, a razni lešinari (ne smijem ih nabrojiti jer bi mi tekst izbacili ) će profitirati.

VL
DU
Deleted user
22:43 06.06.2019.

Jadno je to..... ali razumijem dečka, i ja sam imao "fatalnu strinu".... bila žena u najboljim godinama, kad je obukla kratke hlače wc je bio moj na pola sata 😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.