Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEDRAN MLIKOTA
Povratak na članak

Fantastična je količina demagogije tih naših ‘kolega glumaca’ u Vladi

Glumac otkriva što bi učinio da na jedan dan dobije političku moć, koja je tajna uspjeha “Stipe u gostima”, ljubi li, ali i tko je najdraža mu krezuba ljepotica

Komentari 4

VJ
vera.jelavicsudar
19:36 10.01.2014.

To se kod nas događa sve češće, pitati Vladu što je poduzela da do toga ne dolazi, gdje je savjest rukovodilaca ?

VL
ĆA
ćaćaća
14:03 12.01.2014.

kad bi nam glumci bili tako dobri glumci kao što su nam glumci u saboru dobri glumci ..uh

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:00 11.01.2014.

Fantastična je količina demagogije vas samozvanih seoskih nadri glumaca nepostojeće kategorije u ozbiljnom glumačkom svjetu a ujedno istih takvih bofl kučnih političara narcisoidne kleptomanske pameti, između vas i njih nikakve razlike nema i vi i oni dobivate pare za ništa...jadan ništa...jadan je ovaj narod i sa vama i sa njima...

VL
MR
MrkiMedo
18:44 12.01.2014.

Vedrana Mlikotu jako cijenim kao glumca. Vrlo je inteligentan čovjek. Ženu se može impresionirati i u Lisinskom. Ali se moraju posložiti i druge karte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.