Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Fakini zimske radosti iskoristili za obijesne igre grudama s kamenjem

Ove godine snijeg nije iznenadio nadležne službe, ali najgore je prošao javni prijevoz; Osim gužva koje nastanu kad padne snijeg, nije bilo nekih intervencija. Sve je zasad u redu - dežurni vatrogasci i policajci

Komentari 1

Avatar punkufer
punkufer
12:19 15.12.2009.

To nisu fakini nego huligani i štetočine koje traba uhvatiti i natjerati njih ili njihove roditelje da plate štetu. Što se tiče razmaženog cendranja - toga ima i previše ali tome doprinose i mediji stalnim pisanjem o negativnostima, kukanjem oo koječemu i općenito negativnom gledanjem na svijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.