Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuvaju svoj mir

Evo zašto mnogi ne vjeruju u hrvatske institucije: Ovako gube ugled i identitet

22.06.2022.
u 18:14

Pitanje je i je li ikada od osamostaljenja Hrvatske i bio mjesto odlučivanja, no u transkriptima iz ureda Franje Tuđmana koji su svojedobno pušteni u javnost još uvijek se moglo pročitati kako su se na Pantovčaku itekako trudili "izglancati" neke prijedloge kako ne bi naišli na otpor, bez obzira na to što je sustav tada bio polupredsjednički, a država izložena agresiji.

Komentara 4

TO
ToVuS
19:02 22.06.2022.

Cijela država je još zatrovana komunističkim mentalitetom koji joj neda naprijed..počevši od vrha.

ZZ
Zvir Zvirek
19:10 22.06.2022.

Treba nam Matica Kajkavska, ovi su se spuhali.

Avatar Mistborn
Mistborn
20:34 22.06.2022.

Ma Franjo je bio državnik i gospodin čovjek... ova stoka sitnog zuba što je ostala iza njega i još nekih ozbiljnih i vrijednih ljudi (ubrajam i Račana, iako je činio i loših stvari) nije zaslužila vidjeti Sabor ni izdaleka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?