Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆI PAD
Povratak na članak

Evo kolika je sloboda medija u svijetu, a kolika u Hrvatskoj

Hrvatska je najbolju ocjenu dobila za pravno okruženje, 9 od 30 bodova, dok je za političko okruženje dobila 17 od 40, a za ekonomsko 15 od 30 bodova

Komentari 3

PO
portugisac
11:21 28.04.2017.

Ako pišem istinu bez da ikoga vrijedjam bojim se biti ču izbrisani ili zabranjen. Naime 80% medija pisanih i elektroničkih je u rukama lijevice a slobode medija padaju. Pa kako je to moguće.

VL
GO
gooniegoogoo
18:00 28.04.2017.

Najveća nesloboda medija i obrazovanja je u zemljama tzv "otvorenog društva" u stvari zemljama lijevog totalitarizma. Usput, tko nam se našo javit, haha, na Burkleyu je rasistički i ksenofobno propagirati provođenje zakona, a takav govor je govor mrženje i mora biti zabranjen pa je tako jučer zabranjen govor Anne Coulter.

VL
AA
aabbcc
22:28 29.04.2017.

Slobodnih medija nema !!! . Imaju samo suprotni, suprostavljeni mediji u miru kao i u ratu pa nam istina dodje negdje na sredinu.... Naravno mediji su slobodni po pitanju izvjestavanja o vremenskoj prognozi i slicnog....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.