Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za produženi vikend

Splitska plaža
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
22.06.2016.
u 13:24

S obzirom da je danas praznik, Dan antifašističke borbe, mnogi su spajali srijedu s vikendom, a vrijeme će im uglavnom ići na ruku.

Nakon nekoliko tmurnijih i promjenjivih dana stiglo je pretežno sunčano i vruće vrijeme.

Danas je u većem dijelu zemlje pretežno sunčano, a mogućnost za kratkotrajni lokalni pljusak postoji uglavnom u Slavoniji, gorju te unutrašnjosti Dalmacije. Najviša temperatura zraka kreće se između 26 i 31 stupanj.

S obzirom da je danas praznik, Dan antifašističke borbe, mnogi su spajali srijedu s vikendom, a vrijeme će im uglavnom ići na ruku. Sutra nas očekuje sunčano te vrlo toplo i vruće vrijeme.

Uz povremeno umjerenu naoblaku mala vjerojatnost kratkotrajnog lokalnog pljuska i to uglavnom u istočnim predjelima i unutrašnjosti Dalmacije. Prema podacima DHMZ-a najniža temperatura kretat će se od 16 do 21, a na Jadranu od 19 do 24 stupnja. Najviša temperatura kretat će se većinom od 28 do 34 stupnjeva.

U petak će biti pretežno, a u subotu i nedjelju djelomice sunčano uz sve više oblaka prema kraju tjedna. U petak ponegdje može biti malo kiše ili pljuska s grmljavinom.

U subotu prema kraju dana bit će češći lokalni pljuskovi i grmljavina kojih će biti osobito u nedjelju. Za vikend se inače očekuje vrlo toplo i vruće vrijeme, a na Jadranu će puhati većinom slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni vjetar, a duž obale mjestimice bura.

>> DHMZ objavio prognozu – evo kakvo nas ljeto očekuje

Komentara 1

TI
Tinča123
13:47 22.06.2016.

Vrijeme ne očekuje nas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije