Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uredski ples

Evo kako dati otkaz i otići sa stilom!

video
YouTube screenshot
30.09.2013.
u 08:39

Nezadovoljna zaposlenica u videu u 'gluho' doba noći pleše po uredu i objašnjava zašto je odlučila napustiti posao

Copywriter Marina Shifrin vrlo dobro zna što znači otići uz prasak! U subotu je na YouTube postavila video namijenjen svom šefu uz jednu jednostavnu poruku: \'Dajem otkaz\'.

Shifrin (25) radila je u tvrtki Next Media Animation, tajvanskoj podružnici najveće medijske kuće u Hong Kongu. Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju humorističnih videa koji se referiraju na aktualne svjetske vijesti.

Nezadovoljna zaposlenica u videu u \'gluho\' doba noći pleše po uredu i objašnjava zašto je odlučila napustiti posao.

 - Gotovo dvije godine, žrtvovala sam svoje vrijeme i energiju za ovaj posao, a moj šef samo brine koliko će ljudi pogledati video. Baš sam zato odlučila snimiti jedan vlastiti.

Za Huffington post Shifrin je izjavila kako na poslu nije imala pauzu, a šef joj je neprestano mijenjao raspored i dužnosti. Planira se vratiti u SAD i potražiti posao u tvrtkama koje cijene kreativnost svojih zaposlenika.

>> Nova pravila: Odlazak na bolovanje neće više prekidati otkazni rok

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije