Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATERIJALNO BLAGOSTANJE
Povratak na članak

Evo gdje smo: Hrvatska po kupovnoj moći zaostaje 38% za prosjekom EU

Lošija od Hrvatske samo je Bugarska, a najbogatiji je Luksemburg

Komentari 21

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:13 14.12.2018.

Da ali mi volimo vise piti kavu u kaficu i kukati a ne raditi.

VL
IV
ivanjela52
19:40 14.12.2018.

da bogate zemlje poput (njemacke svedske norveske)posluju tako lose kao hrvatska i one bi bile sirotinja.raditi NEZELIMO ali veliku placu HOCEMO

VL
TT
TTjac
20:02 14.12.2018.

Nevjerojatno je kako mi već 3 desetljeća nazadujemo, a nitko ne osjeća potrebu za revolucijom. Janjci smo mi Hrvati i zato je sve u k...cu. Krivousti i njegov kradeze ukrali su nam svjetlu budućnost.

VL
AN
antonelić
20:26 14.12.2018.

odličan rezultat , preskočili smo bugarsku ! ... još kad bi nam anemija i njonjo podigli povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu namah bismo podigli rejting i bedepe kao i zaposlenost a privukli bismo strane investitore koji željno čekaju da krenu s investicijama ... merhaba anemijo ! ... merhaba pinokio i njonjo !...

VL
NO
nogogaz
20:39 14.12.2018.

Bravo nasi! Bar po toj statistici smo bolji od Bugara! A di su ispred nas Rumunji....

VL
KN
knox
19:19 14.12.2018.

A neki bi Milanovica natrag...

VL
NO
nogogaz
21:11 14.12.2018.

"U"hljebi su bili potamanjeni u drugom sv ratu i napravili veliku stetu hrvatstvu sa nacistickom NDH. Danas njihovi "fans" rade isto moderni RH.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
21:05 14.12.2018.

Nije sve u bogatstvu i blagostanju, već u slobodi, biti svoj na svome, pjevati vjerodomoljubne pjesme, kao i koristiti domoljubne pozdrave, uživati u vjerodomoljubnim igrama, paradama, proslavama i kolonama sjećanja, imati svoje poglavare, slaviti svoje velikane iz bliže i dalje prošlosti itd. itd. itd. Kada je srce puno želudac treba biti prazan, jer bi naši mnogi vjerodomoljubi pukli od silne radosti. Bolje je biti posljednji u EU, kako bi mogli ganjati sve pred nama. Dat će naš Hrvatski Bog da osvojimo dužničku šampionsku titulu i da sa trona maknemo Grčku, koja se šepuri pred cijelim svijetom. Kada obalimo sa dužničkog trona Grčku, govorit će svi sa zavisti "Dužan kao Hrvatska!" (kako samo gordo ovo zvuči). Svi će nam zavidjeti na vitkoj liniji, a nećemo izgledati kao stelne krave. Suma sumarum najvjernije stado Hrvatskog Boga je ostvarilo sve svoje povjesne tužbe i težnje, što je tražilo to je zasluženo i dobilo. Tako mu i treba, zar ne?

VL
NO
nogogaz
20:42 14.12.2018.

Za nas bi bilo najdomoljubnije da pustimo srbe u EU. Tako ce bit bar srbija iza nas...jer i bugari ce nas za koju godinu prestic....

VL
DU
Deleted user
18:57 14.12.2018.

Ali smo bolji od Afrike reče onomad premijer. A uhljebsko blago će ponovno glasati za vizionare s ovolikim meteorskim porastom standarda koji se vidi iz minute u minutu a kamoli iz dana u dan

VL
NO
nogogaz
21:05 14.12.2018.

Najbolje za nas bi bilo da smo prijatelji sa slovencima, madzarima, srbima...i da pojacamo trgovinu u regiji. Ali domoljub vise voli bit siromasan i " pametniji" ili " najpametniji" od svih u regiji... Zato ce nas nazalost za par godina prestic i Bugarska. Samo malo pameti i malo manje laznog domoljublja i hrvatska ce bit blizu Slovenije!

VL
LE
lenger
21:14 14.12.2018.

Nekaj tu ne štima: pola siromašnih Hrvata ide na skijanje u inozemstvo a od bogatih Nizozemaca samo 10 %. Jer Eurostat ima objašnjenje za to?

VL
GR
grebza
13:49 15.12.2018.

Sve dok će ljudi biti mentalno okovani glupavim stranačkim nebulozama o partizanima, ustasama, srbima, nacionalizmu i ostalima potpuno nebitnim faktorima za kvalitetu življenja danas, čvrsto ćemo tavoriti na dnu svih ljestvica.

VL
NO
nogogaz
20:53 14.12.2018.

Slovenija pada najvise zbog toga jer drzava sve vise trosi za zdravstvo skolstvo i socialu i siri prava gradjana. To je jako smanjilo ulaganja drzave u sektore iz kojih je mogao zaradjivat provatni sektor. Recimo Grcka koja je dozivila financijakiki slom uvik je bila daleeeko ispred nas. Mogla bi i nasa politika javno priznat da smo toliko siromasni da nije dobro ni za nas ni za EU da nas prime u euro conu. Recimo slovenija je poudila milijarde grckoj a sad muze kamate....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.