Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastala panika

Evakuiran najveći britanski šoping centar zbog sumnjivog paketa

Bluewater šoping centar
Foto: Twitter
22.11.2015.
u 00:13

Daily Mail navodi da su pirotehničari izveli kontroliranu eksploziju "sumnjivog paketa", no iz policije ističu da nije bila riječ o nikakvoj eksplozivnoj napravi, odnosno da "paket" nije predstavljao nikakvu prijetnju sigurnosti.

Panika među kupcima nastala je u jednom od najvećih britanskih šoping centara Bluewater nakon što je uočen "sumnjivi paket" negdje oko 21 sati. 

Dio centra u Kentu je evakuiran zbog predostrožnosti, a svjedoci koji su se nalazili u centru to vrijeme spominju da su čuli glasnu "ekpsloziju". Neki kupci ostali su zatvoreni u nekim dućanima. 

Daily Mail navodi da su pirotehničari izveli kontroliranu eksploziju "sumnjivog paketa", a iz policije ističu da nije bila riječ o eksplozivnoj napravi, odnosno da "paket" nije predstavljao nikakvu prijetnju sigurnosti. 

Po društvenim mrežama raširila se vijest o evakuciji dijela centra, a ubrzo se sve normaliziralo. 

 

 

>>Talijanski muslimani okupili se u Rimu i minutom šutnje odali počast žrtvama džihadističkog nasilja

 

Komentara 3

Avatar naturtrueb
naturtrueb
00:29 22.11.2015.

.....zaboravio sam vrećicu sa ćevapima pored šatora u savskoj.....molio bi policiju da ih ne evakuiraju....

YI
yoca iz amsterdama
01:16 22.11.2015.

Još par dana pa će teroristi slati K + PAKETE preko Tiska, samo da s Todorićem dogovore uvjete. Problem je što im ne može dostaviti KONZUM kartice.

UN
unbekant
07:44 22.11.2015.

Ove zapdne vlasti posebice engleska,belgija,francuska,ispametise svoju gradjane s ovavim ispadima i sumnjivim paketima,te unose nepotrebnu paniku medju pucanstvo,zar zbog paketica 30x30 can,treba tolaika panika bolesna vlada.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije