Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ODUSTAJANJA
Povratak na članak

Europska unija: Britanija mora podmiriti račun i i u slučaju Brexita bez sporazuma

Britanski premijer Boris Johnson rekao je da Britanija, u slučaju izlaska iz sporazuma, neće više imati obvezu plaćanja 39 milijardi funti za razvod s EU-om koji je dogovorila njegova prethodnica Theresa May.

Komentari 3

XA
xaron
21:10 26.08.2019.

Pa Englezi nisu na ikli davati novce , nego su navikli uzimati iz bivših kolonija ( ili sada od polukolonija ). To što su obavezni platiti po ugovoru ih mnogo ne brine, imaju oni načina da to izbjegni, ali zato trube o tudjim obvezama kad takve i me postoje.

VL
AA
aabbcc
23:03 26.08.2019.

Ne treba ih pustiti iz EU dok ne plate za svaki dan boravka u njoj.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
14:47 26.08.2019.

Bravo Johnson, za šta bi to i kome trebala VB platiti te puste milijarde €, možda ih dati merkelici i macronu ili njihovim NWO gazdama za financiranje islamizacije Evrope? Ne dajte im ni centa!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.