Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BLIZINI KUĆA
Povratak na članak

Europska komisija tužila Hrvatsku i pobijedila: Presudilo nam 'crno brdo' otpada

Nakon što do travnja 2018. godine troska nije bila sanirana, Europska komisija je protiv Republike Hrvatske podnijela tužbu, a nakon postupka sud je utvrdio da su osnovana sva tri tužbena zahtjeva

Komentari 15

LA
larala
07:02 09.05.2019.

i, kolika je kazna? koliko će novca narod morati izdvojiti kroz veće cijene državnih nameta i režija kako bi platio kaznu nesposobnih političara? koji dodatni namet će vrli ministar osmisliti da bi zataškao svoju nesposobnost i pogodovanja podobnicima.

VL
MA
Markos
22:44 08.05.2019.

Neka! Neka se tako trolovi nauce reda i discipline.

VL
Avatar koli
koli
11:09 09.05.2019.

opet smo u plusu ahahahaha

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:12 08.05.2019.

neka!

VL
MI
midea
08:02 09.05.2019.

pa kako nije , nema što KRA DE ZE ne rješava !

VL
DO
doktorica
22:34 08.05.2019.

pa samo glasujte za Bandića i dalje i plaćajte skupo njegove opite!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:46 09.05.2019.

eh, pa sdpovac zmajlović je izradio zakon o otpadu, eu ga je prihvatila, a njime smo preuzeli obveze kakve nisu mnoge bogatije zemlje. nas se tjera na veliki postotak izdvojenog otpada, a finci se zadovoljavaju sa 2 puta manje... taj zakon nije moguće samo tako mijenjati, posebno ne jer nismo ništ od tih obveza ispunili. i što sad? trosku treba riješiti. po starom dobrom hrvatskom običaju, otpelati nekam dalje. kud i kome? shvatite, to je vaš otpad i mora biti kraj vašeg oka, srca. inače, ima jedan doktorski rad, naš fakultet, gdje se istraživalo to, utjecaj troske na rast biljaka... ispada da u toj troski nema baš tolko teških metala, a i otpuštaju se jako sporo, ne predstavljaju rizik za okoliš, ne dolazi do koncentracije koja bi bila opasna za zdravlje. a troska ima puno mikro i makro elemenata. bolja je troska nego najbolje umjetno gnojivo. i kao poboljšivač tla. kad bi mi mogli našeg čovjeka uvjeriti da mu je troska super prilika za poboljšanje plodnosti tla, gdje bi nam bio kraj... problem ove troske je drugi, velika količina, ekipa uzela paru, a troska ostala na kupu. opći stav naroda je da je to opasan otpad.

VL
HA
HaryHole33
11:55 09.05.2019.

Dante ne trabunjajte, posebno zagrebčani. Vi niste u stanju odvojiti plastiku i papir. Svi zajedno ćemo se ugušiti u smeću. Nitko neće odlagalište, a kada odvoze naše smeće, pravimo se blesavi gdje će ono završiti. Rješenje je do daljnjeg da svaki grad i selo čuva svoja govna kraj sebe. Zagreb je največf " proizvođač" smeća i samo tako bi se stvari promijenile.

VL
KO
KomentatorEU
22:41 08.05.2019.

Plenki će to srediti, ima špagu u briselu

VL
DI
Dingo
23:20 08.05.2019.

Ma gluposti ovakva brda su svugdje po Njemačkoj i sjevernijim zemljama. I to ne u blizini nego u središtima naseljenih mjesta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.