Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE ERDOGANU
Povratak na članak

Europska komisija se nada da će Turska ostati predani partner EU-a

"Nadamo se da će pod vodstvom predsjednika Erdogana Turska ostati predani partner Europske unije u glavnim područjima od obostranog interesa, poput migracije, sigurnosti, regionalne stabilnosti i borbe protiv terorizma", kazao je glasnogovornik Komisije.

Komentari 7

KA
KaraMarko
16:14 25.06.2018.

Ebe se Turskoj za EU...kao i ostatku svijeta...

VL
MX
Mister X
19:45 25.06.2018.

"NATO je utemeljen na nekoliko ključnih vrijednosti - demokraciji, vladavini prava, slobodi pojedinca Martin Lutetra se sjetite Rekao je Stoltenberg Ima nekih koji se valjaju od smijeha kad me čuju ali ja sm plačen ito jakkkkoooo pre dobro da pričamam samo takkkkoooo. Dobro to Quvantanamo i bezbroj malih nemojte sad to pitanje podstavljati kao da sam u Rusiji - nego vladaj se demokratski mene podržati sve mi vejrovati-pljeskati i pravite se i dalje ko da ste se svi naivni i mutavi ...

VL
DA
DarthVader
18:20 25.06.2018.

😂 Mnogo su glupi ovi u 💶. Neka se smo i dalje nadaju. Donald je pravi car za njiha.

VL
MX
Mister X
09:40 26.06.2018.

Europska komisija se nada da će Turska ostati predani partner EU-a Nadnaravno 5 ili 6 milijuna izbjeglica je kod njega u Turskoj još uvijek. Nadalje takovog partnera 80 miliona savznika na prvoj crti do Rusije i tamo su ameri sasa pravim jakim raketama . Njega se odreči a paziti da se i Crna Gora sa parstotisuća crnogoraca prikluči snagama i toritorijem NATO savezu. EU komisija zna tko su i zašto se ih i te kako jako treba. To da bi rado vidili mrtvog Erdogana to su dokazali. Ali smo zato jer imaju poslušnijeg pokornijeg i pouzdanijeg poglavicu za Turke koji njima odgovara ..... Koji nebi srušio 1 nego svih 5 Ruskih zrakoplova Putinu ! I nebi se sada družio sa njim iako ga je Putin spasio od pokušaja demokratiziranja "Turske-turaka na zapadni način" !

VL
MA
marsovac
15:45 25.06.2018.

turski ofinger,........nabije ti noz u ledja i obijesi jaknu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.