Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laura Codruța Kövesi

Europska javna tužiteljica: Nije mi motivacija živjeti opasan život, samo želim biti korisna

19.11.2022.
u 13:35

Europska javna tužiteljica Laura Codruța Kövesi u razgovoru za Večernji list ističe da je zatražila što prije dva dodatna europska tužitelja u Hrvatskoj

Komentara 7

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:29 19.11.2022.

ističe da je zatražila što prije dva dodatna europska tužitelja u Hrvatskoj - konačno smo prepoznati i priznati u EU.

ST
sttipe
16:19 20.11.2022.

Žena je zmaj. Mnogima je račune pomrsila. To šta se za Europski novac nije zdrobilo par brda krša i spojilo u nekakvać polja, da svaki naš grad ima i zemlju i vodu za lokalnu proizvodnju hrane i svega šta triba za kružnu ekonomiju! Važnija nam je kasa par tajkuna od cilog naroda. Hrvatska je u rukama stranih plaćenika, koji desetljećima rade u tuđem interesu, i uništavaju nas. Ozbiljna država bi imala vojsku analitičara, a ne rodijaka da ih se pita šta će kako biti.

PH
Petarstijena-HR
16:34 19.11.2022.

Većina love iz EU fondova se krade u javnom sektoru i u EU natječajima namijenjenima javnom sektoru,tamo je i otišlo 70% EU novca,a privatnim sektoru je dodijeljen sitniš,a od toga sitniša,podsitniš turizmu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?