Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstvena karta
Povratak na članak

Europljani sve manje umiru od raka, a kod nas smrtnost – raste

Svaki deseti Europljanin nezadovoljan je svojim životom, u Hrvatskoj gotovo polovina građana vjeruje da loše živi

Komentari 7

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
10:05 29.09.2015.

zna se tko najviše puši: Grci i Turci,a iza njih ostali balkanski narodi..dosta je otići u brodsku luku u Anconi gdje se oni ukrcavaju, pa će vam sve biti jasno..na zapadu postoji kultura nepušenja, zahvaljujući i jakoj državnoj propagandi preko medija, posebno državnih tv-reklama..u USA ne možete dobiti posao ako ste pušači, jer pušači su manje produktivni zbog sporosti i neefikasnosti

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
10:10 29.09.2015.

dosta je pogledati po hrvatskim kafićima koliko se pije usred bijela dana preko radnog tjedna, posvuda boce piva..i to sve mladi ljudi, stvarno čudno..dok od Slovenije pa dalje prema zapadu takve scene se vide samo vikendom po pubovima i to navečer

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
09:10 29.09.2015.

A one kemikalije koje sipamo po vocu i povrcu koje proizvodi jedna Amercka firma? Pst, ne govoriti o tome!

VL
LU
luna
12:23 29.09.2015.

ULJE KONOPLJE i NEMA te bolesti koja može 'opstati'

VL
MV
m_val
16:23 29.09.2015.

Podacima o uzrocima smrti u Hrvatskoj ne treba vjerovati. Razlog za to je traljava mrtvozornička služba. Kao primjer navodim statističke podatke o smrtnosti od raka prostate po kojima bi Primorskogoranska županija, a i cijela Hrvatska, imale trostruko veću smrtnost od one u SAD, a u stvarnosti nema razlike (provjereno za 2010., 2011. i 2012. )!

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:01 29.09.2015.

Pa kad pušimo uvozni škart ili pljuge s placa !!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.