Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSUTNA DOJAVA

Europa u panici: U međunarodnom vlaku podmetnuta bomba?!

Željeznički kolodvor
Foto: Reuters/PIXSELL
19.07.2017.
u 17:43

Jutros su, u znak predostrožnosti, evakuirani putnici iz 18 međunarodnih vlakova

Svi međunarodni vlakovi koji voze prema Mađarskoj bit će sustavno pregledavani nakon upozorenja o podmetnutoj bombi u jednom od njih, što je rezultiralo kašnjenjima u današnjem redu vožnje, izvijestili su policija i uprava Mađarskih željeznica. 

"Svi međunarodni vlakovi koji voze mađarskim teritorijem bit će podvrgnuti policijskoj kontroli", rekao je za AFP glasnogovornik mađarske željezničke tvrtke MAV, Virag Locsei. Zbog sustavnih kontrola u polascima se kasni prosječno dva sata, stoji u priopćenju MAV-a te se dodaje da je kašnjenjima izravno pogođeno 20.000 putnika. 

Mađarska policija izvijestila je da je poslala svoje snage na teren nakon anonimnog poziva kojim je najavljeno da je u jedan međunarodni vlak koji stiže u Mađarsku podmetnuta bomba. 

Jutros su, u znak predostrožnosti, evakuirani putnici iz 18 međunarodnih vlakova. Nakon pregleda su svi nastavili putovanja. 

"Svi vlakovi koji danas ulaze u zemlju bit će pregledani odmah na granicama", rekao je glasnogovornik MAV-a, dodavši da će se s kontrolama prestati u ponoć.

Otvorena je istraga da bi se otkrila osoba koja je upozorila na podmetnutu bombu. 

Komentara 11

ZI
zimerman
19:25 19.07.2017.

Sljedbenici laznog proroka (pedofila),nam svakodnevno dokazuju da islam nije religija mira. Nasuprot tome njihovI (useful idiots) ljevicari nas uce da nije tako.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:15 19.07.2017.

Zmazani posli il kak se bi reklo - false flag. Poznat je mađarski stav o izbjeglicama i ovo im je podmetanje od strane "demokratskih" i nazovi-lijevih krugova !!!

DU
Deleted user
19:43 19.07.2017.

"Europa u panici". A di autor članka živi? U Muenchenu nikakove panike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije