Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje francuskog premijera
Povratak na članak

'Europa je u opasnosti da se raspadne, moramo preuzeti odgovornost'

Francuski premijer Manuel Valls kazao je da Francuska mora i dalje otvarati svoju ekonomiju, dok Njemačka i EU u cjelini moraju povećati ulaganja koja će potaknuti rast i otvaranje radnih mjesta, kao i jačati obranu.

Komentari 14

AN
andrijacatch
17:15 17.11.2016.

Europa je u opasnosti da se raspadne jer je europska ideja prepuštena radikalnim ljevičarama.Oni provode politike otvorenih granica, visoke birokratiziranosti sovjetskog-centralističkog tipa, političke korektnosti, radikalnih ljevičarskih svjetonadzora i sve će se na kraju srušiti kao kula od karata ako ovako nastave.

VL
AN
Antiflašist
17:23 17.11.2016.

Europa je u opasnosti zato jer njome upravljaju birokrati koje nitko nije izabrao, biraju se sami izmedu sebe, europa je impotenta i imbecilna organizacija koja vojno ne predstavlja ama bas nista, nisu u stanju apsolutno nista rjesiti, kad dode stani pani opet je svako sma za sebe. Ovakva EU izgubila je svaki smisao i bolje za svih da se raspadne sto prije.

VL
FR
franjo
17:20 17.11.2016.

Francuzi, Englezi , Njemci , vječni neprijatelji koji su u cijeloj povijesti samo vodili ratove zbog prevlasti , su to i dan danas . Europa postoji samo na papiru. Sve odluke se donose u Berlinu i to je razlog što su Englezi izišli iz te umjetne višenacionalne tvorevine. Sad uskoro će i drugi !

VL
GO
gooniegoogoo
19:49 17.11.2016.

Francuska se pak već raspala budući Pariz već godinu dana živi u izvanrednom stanju

VL
MX
Mister X
17:27 17.11.2016.

'Europa je u opasnosti da se raspadne, moramo preuzeti odgovornost' dati narodima slibodu da se sami referendumima izraze kao Veliki Britanci pa da vidite nema nas više od 3 koji smo za EU ....

VL
Avatar mason
mason
18:00 17.11.2016.

Europska unija moze opststi samo ako istjera one drzava koje ne pripadaju niti ekonomski niti mentalno zapadu .Znaci sve pocet sa Grckom i zavrsit na austrijskoj granici.A njihove drzavljane vratiti u maticne drzava ili ako hoce mogu u Rusiju.

VL
MX
Mister X
17:23 17.11.2016.

'Europa je u opasnosti da se raspadne, moramo preuzeti odgovornost' i srediti to silom prijetnjom i zakonima ....

VL
Avatar shimano
shimano
21:02 17.11.2016.

Mora da je i za ovo kriv gdin Putin hehe...

VL
KA
kajbum
21:46 17.11.2016.

Eveopa je najvece zlo I treba se raspast

VL
Avatar babas
babas
14:23 18.11.2016.

Mi do slobode i nezavisnosti možemo doći samo raspadom EU. Samo tako možemo skinuti Nijemce s leđa i carinama štititi svoje gospodarstvo i tržište. Ostalo su sve floskule,ulaz u EU nas je zasad koštao oko 200 milijardi kuna javnog duga duga i gotovo kompletno upropaštenog gospodarstva.

VL
MA
marsovac
17:20 17.11.2016.

odredjeni krug zemalja treba izbaciti van iz EU-a, a ostatak zna sta je rad, sparati, aprije svega sta je razvoj. Previse je parazita u krznu EU-a financijskih i intelektualnih.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:17 18.11.2016.

kakav raspad, o čemu ovaj trabunja?! eu je politički projekt, bez potpora ljudi koje je taj projekt zarobio. i takav je osuđen na propast. ne danas, ne sutra, al već prekosutra bi moglo. pa koji je to savez trajao vječno?čno? i plakati nad raspadom jedne zajednice je smiješno. francuzi i nijemci su ratovali puno puta, u zadnjem ratu francuzi nijemcima uzeli lijepe teritorije, amerikanci okupirali njemačku i dandanas tamo drže 36.000 vojnika. ako je to nekom normalno, neka mu bude i dalje. pričati o slobodi, samostalnosti, a istovremeno ne imati svoje mišljenje, stav, već ga dobijati od gazde s drugog kontinenta.. halo, o čemu oni?! politička i svaka druga korektnost i popustljivost manjinama nužno dovodi do radikalizacije i totalnog skretanja. čekajte kad za 5-7 godina se potpuno promijene političari u europi. na vrata kucaju sve samo ne mili i udvorni. njihova retorika jest obrana prije svega nacionalnog bića, u svakom pogledu. ovim starcima je to strašno opasno, al niti jedan mladi čovjek u uniji ne smili ništa lošeg, ako se želi više osjećati pripadnikom svojeg naroda, a ne nekakvog virtualnog eu bića.

VL
DU
Deleted user
19:56 17.11.2016.

ako se EU i Nato raspadne na našim prostorima bi moglo opet doći do prekrajanja granica što neminovno vodi do razaranja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.