Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanski izbori
Povratak na članak

Laburist Miliband najizgledniji je novi britanski premijer - ako pridobije Škote

Ed Miliband u TV debatama nastoji pokazati da je sposoban, što mnogi godinama dovode u pitanje

Komentari 7

DU
Deleted user
15:46 01.05.2015.

vidi se iz aviona da je Milioglav zidov... ovako "mrkog" britanca nema...

VL
MA
Manolo46
15:15 01.05.2015.

Da, zato je sinoć Cameron rasturio Milibanda na BBC-evom sučeljavanju. Možeš ti Krasnecv navijati za tog osvjedočenog neprijatelja Hrvatske Milibanda, ali pobjedit će osvjedočeni prijatelj Hrvatske Cameron.

VL
BR
Branko102
11:35 01.05.2015.

To je genijalac koji je rekao da su Putinu dani odbrojani ! Baš je Mili band.

VL
Avatar Zaječarac
Zaječarac
10:36 01.05.2015.

Svetu preti najmasovniji finansijski kolaps ikad, a povećanje krize u Evrozoni smanjuje teren za manevre, kaže ekonomski komentator Telegrafa Džeremi Vorner. U komentaru pod naslovom “Negativne kamatne stope vode svet na put najmasovnijeg sloma u istoriji”, Vorner ukazuje da višeiše od 30 odsto svih državnih obveznica zemalja Evrozone ima negativnu kamatnu stopu, što iznosi oko dva biliona evra u hartijama od vrednosti. Takvo stanje stvara dodatni teret za makroekonomsku situaciju i preti finansijskoj stabilnosti Evrozone, upozorava on. Od najave programa kvantitativnog popuštanja pritiska Evropske centralne banke (ECB), pre četiri meseca kada su prinosi na 10-godišnje švajcarske obveznice prvi put u istoriji skliznuli u negativnu zonu, pokrenula se lavina negativnih kamatnih stopa širom evropskih tržišta državnih obveznica.

VL
Avatar Chicha
Chicha
13:31 02.05.2015.

Da, da on je khazarski zidov!

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
14:05 01.05.2015.

Lijepo je pročitati jedan objektivni članak, na hrvatskom portalu. Ne bi škodilo da ih je više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.