Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nacionalna valuta

Euro donio vjetar u leđa ekonomiji, a građanima gorak osjećaj jer je sve skuplje

09.11.2023.
u 13:01

Značajan rast cijena krenuo je od sredine 2022. godine te je Hrvatska vrlo brzo preskočila prosječne vrijednosti inflacije za eurotržište za tri-četiri postotna boda

Komentara 9

FO
FOX
15:08 09.11.2023.

Draga gospođo, da je sve poskupjelo nije samo osijećajj nego i te kako bolna stvarnost! Gdje vi živite?

Avatar McDonald
McDonald
13:07 09.11.2023.

Ma da naravno, to je samo "osjecaj", zapravo nista nije poskupjelo...

AL
alkemičar
15:52 09.11.2023.

Da, pa poznato je da su Hrvati umišljeni bolesnici to nam je danas Beroš lijepo objasnio, a sada smo još i manijaci jer nam se pričinjavaju stvari koje nisu istinite jer potpuna je laž da u zemlji vlada inflacija kao što je čista izmišljotina da je uvođenjem eura sve poskupilo i da se val poskupljenja još nije zaustavio. Također je notorna i gnjusna laž da smo među najgorim zemlja u Eu po visini stope inflacije i razinom cijena s obzirom na osobnih dohodak. Jel nam može vlada prepisati neku kolektivnu terapiju za svekoliko pučanstvo nešto što i oni piju da i nama bude dobro kao njima i da stvari vidimo ružičasto kao i oni? Sit gladnom ne vjeruje i to je činjenica, uvijek je tako bilo i biti će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije