Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

EU želi ‘nadluditi’ Erdoğana i njegov pokušaj ucjene

Erdoğan je odigrao prljavo, a Grčka i cijeli EU odlučili su skinuti rukavice i pokušati odigrati jednako prljavo u slanju poruke koja će isprazniti Erdoğanovu prijetnju. Hoće li 
u tome uspjeti?

Komentari 14

AS
asper
10:01 04.03.2020.

Novinari, novinari...odista je rat u Siriji strašan kad ljudi, čak iz Afganistana 5000 km udaljenog od tog rata, bježe! To je kao da je krenuo egzodus s Urala zbog rata u Hrvatskoj 1991.!

VL
TR
tramontana
10:28 04.03.2020.

Ovo je trenutak koji Erdogan odavno priželjkuje, skupa sa vođama islamista ISILa i drugih fundamentalista. Jedina je razlika što on nije proglašen teroristom, tj ima legalitet. Cilj im je odavno isti, pokoravati i islamizirati Evropu. Jer, među izbjeglicama ima odod Alžira, do Bangladeša svi nacija, a najmanje Sirijaca. Njemu treba masa i to je dobija.

VL
DO
Dotepenec
09:50 04.03.2020.

Zakon je u svim zemljama svijeta jednak. Zna se gdje se granica prelazi i moraš imati ispravne dokumente. Sve drugo svaka zemlja propisuje na svoj način da li će ih uhićivati, tući, zatvarati ili pucati po njima.

VL
Avatar Krile102
Krile102
09:44 04.03.2020.

Stvari su jednostavne da jednostavnije ne mogu biti . Turska je zajedno sa AMerima i Britancima izazvala krizu u Siriji i vjerojatno Libiji . I sada , kada je dobila po repu , preliti te posljedice na EU . Kakve veze ima EU s tim? Briti , koji su jedni od vinovnika su se odcjepili , između ostalog i radi imigracije . Neka ih Ergodogan sve lijepo spakira na tanker i za Veliku Britaniju i USA , ako mu je do riješavanja imigranata . Drugo , u Turskoj nije rat . Znači , sigurnosni uvjeti su prihvatljivi . Koji klinac ih šalje dalje u Europu ? I po kojem to međunardnom pravu ? Kako se mi možemo držai međunardonih konvencija kad ih se nitko drugi ne prdržava ?

VL
Avatar Jopa
Jopa
10:29 04.03.2020.

Krasnec kao da je na platnom popisu Soroševog "otvorenog društva". Moguće i jest nešto tako...

VL
DU
Deleted user
10:43 04.03.2020.

Da su Njemacka Francuska i Italija POSLALI svoje ratne brodove između Turske i Grčke sprjecavajuci dolazak imigranata preko mora na tlo Europe to jest na otoke Grčke Mislim da se najprije granica Europe brani na moru pa tek onda na kopnu.

VL
MK
mksdk
10:48 04.03.2020.

Tumačenje prava, po kojemu se traženje azila za pojedince, može rastegnuti i na pravo na seobu naroda, je čisti falsifikt. Samorazumljivo je da ni jedna država nasvijetu nije prihvatila takvo pravilo, a što se dobro vidi iz ponašanja, manje -više, svih nebijelačkih država. Neka netko proba takvo tumačenje prodati Japancima, pa će vidjeti kakav odgovor će dobiti.

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
10:55 04.03.2020.

Izađi malo iz Brusselsa u stvarni svijet...

VL
Avatar southman
southman
10:33 04.03.2020.

" Prljavi igraju prljavo " ! Odličan film.

VL
MX
Mister X
10:16 04.03.2020.

EU želi ‘nadluditi’ Erdoğana i njegov """pokušaj ucjene;""" Je kad oslobodiš iz logora one koji ne bi trebali i smijeli tamo biti … Koja taktika zločudne EU barbarske politike. Čovjek pustio na slobodu iz logora nakon 10 godina zatočeništva nava na slobodu . i On je krivac za EU jer njima bi pasalo da kod njega u Turskoj bude i 10 miliona i barem 30 -50 godina dugo jer njima se to ne riješava . A svi znamo tko je izazvao to da su nevini ljudi civili pobjegli iz Sirije i da EU ne dozvoli tu namjeru Putina i Erdogana da ih vrati u domovinu im Siriju ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.