Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

EU valjda zna zašto je Srbija nagrađena projektom EPK 2021.

Hrvatska je šest i pol godina čekala da jedan njezin grad postane europska prijestolnica kulture, a od zemalja izvan EU, Srbija je pretekla BiH, Makedoniju...

Komentari 5

IV
ivanjoksimovic
07:58 07.01.2020.

Autor članka zvuči malo uvređen, no na osnovu čega? Gradovi se kandiduju, neki odrade kandidaturu bolje, neki losije. Pa taj Novi Sad je domacin najveceg evropskog muzickog festivala vec 20 godina. A i po cemu je to podeljen politicki? 60% stanovnistva im glasa za 1 stranku, poslednjih 15 godina beleze porast stanovnistva, jedan su od gradova sa najbrze rastucim standardom u zemlji i sa malom nezaposlenoscu. Demografski 80% stanovnistva su Srbi i cak 20% manjine, od toga cak 5% Madjari sto je izuzetno multikulturolosko bogatstvo.

VL
DU
Deleted user
09:01 07.01.2020.

A što vas uopće briga za Srbiju? Kao žena koja se razvede, pa i dalje slini za mužem zlostavljačem. Nikad od nas normalnih ljudi.

VL
PI
pipnicar
08:31 07.01.2020.

Tko je ta sanja ivekovic?, nikad cuo a ne da mi se guglati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.