Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 204
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA

EU konzervativci u Zagrebu o budućnosti Europe

Antonio Bronic/PIXSELL
16.02.2021.
u 10:55

Domaći govornici na ovoj međunarodnoj konferenciji bit će Ruža Tomašić, Ladislav Ilčić, Damir Zorić, Andrej Grubišić i Jurica Jašinski

U četvrtak 18. veljače Zagreb će biti treća postaja velike turneje „Budućnost Europe“ u organizaciji Europskih konzervativaca i reformista (ECR), grupacije u Europskom parlamentu. Nakon Varšave i Sofije, hrvatska će metropola postati središte rasprave o oporavku od koronavirusa, stanju građanskih sloboda i civilnog društva te institucionalnoj reformi Europske unije.

Uz hrvatsku zastupnicu Ružu Tomašić i njezinog nasljednika u EP-u Ladislava Ilčića, domaći su govornici na ovoj međunarodnoj konferenciji glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Damir Zorić, ekonomski stručnjak Andrej Grubišić i tajnik Udruge OPG-a „Život“ Jurica Jašinski.

Putem videoveze u raspravu će se uključivati inozemni govornici: supredsjednik ECR grupe u Europskom parlamentu Raffaele Fitto, predsjednik ECR-ove radne skupine za institucionalnu reformu Zdzisław Krasnodebski ta zastupnici Mazaly Aguilar i Bert Jan Ruissen. Raspravu će moderirati novinar Hrvoje Krešić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
11:19 16.02.2021.

kako sad stvari stoje sve se ponavlja, na kraju će doći do ulaska rusije u eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije