Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ:
Povratak na članak

'EU i NATO izgubili su interes za jugoistočnu Europu, oživljavaju radikalne vizije'

'Ono što ne toleriramo je miješanje drugih država u donošenje odluka'

Komentari 27

HL
HV_LAKI102
00:20 17.02.2017.

Bravo Predsjednice,tako se vodi politika,transparentno,bez fige u dzepu.Dosta nam je cutanja,klimanja glavom,balansiranja,medijskog sminkanja,skrivaca,laganja svojih biraca,cenzuriranja i indiferentnog ponasnja dok nam drugi rade o glavi.Clanica smo NATO-a i EU i svaka zemlja clanica bez razlike na velicinu ima pravo glasa i za pozdravit je da nasa ljepa predsjednica dobro radi svoj posao i zastupa interese Hrvatske, na naj bolji moguci nacin.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
23:53 16.02.2017.

US je "izgubila interes za Balkan u osamdesetim godinama , pa smo dobili rat sa Srbijom. Povjest se ponavlja... ili je mozda taktika??? Imamo sposobnu predsjednicu , diplomacija je bolja malo mudrosti i moze biti samo bolje.

VL
Avatar Bruno
Bruno
01:27 17.02.2017.

Predsjednica zna hoce i moze , narod je uz nju uzalud je napadaju

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
01:58 17.02.2017.

Da sve ostane samo na tome, KGK je već nadmašila prethodnike. Doduše, možda nas tek očekuje neviđeni priljev investicija kao plod Mesićevih putešestvija po zemljama Trećega svijeta, nekoć nesvrstanima. Tko je Josipoviću došao u posjetu osim Borisa Tadića? Tko Vam pada na pamet? Bakir Izetbegović i tročlano predsjedništvo BiH? Hrvatsku je u zadnje dvije i pol godine posjetila čitava plejada europskih i svjetskih dužnosnika top klase. Jasno, nisu tu Idi Amin ili kakav drugi ludi diktator ili ubojica, no dobro. I Joe Biden, potpredsjednik SAD-a te Recep Tayip Erdogan nešto znače.

VL
RE
realisticki
05:58 17.02.2017.

Kako sam već i pisao, bilo bi bolje da sa naša predsjednica bavi problemima koje imamo mi u Hrvatskoj. Prioritet su joj NATO i EU, te lična budućnost u NATO-u. Malo logike u njezinim utreniranim frazama, ne bi bilo na odmet. U članku "Ono što ne toleriramo je miješanje drugih država u donošenje odluka što se događa u nekim susjednim državama", istaknula je spomenuvši kao primjer Crnu Goru. Drugim riječima, tolerira se miješanje u politiku naših susjednih država, samo ako je to miješanje u interesu Amerike. Amerika se u ovom članku ne spominje, ali i zašto. oni imaju tu Kolindu Grabar Kitarovićkoja štiti njihove interese.

VL
MA
malitrn
09:27 17.02.2017.

Uništenje Herceg-Bosne i zatiranje prava Hrvata u BiH pomoču "visokog predstavnika" , pljačka hrvatske pomoču banaka iz eu , uništenje poljoprivrede pomoču uvoznika financiranih od banaka iz eu , uvoz korupcije u RH kroz tvrtke iz eu ( možda ste čuli za slučaj INA ) , demografski slom i perspektiva nestanka Hrvata i Hrvatske pomoču iseljavanja , uništenja obitelji , besplatne podjele metadona , homoseksualne propagande itd. Prisilni uvoz muslimana pod krinkom humanosti , forsiranje tzv.multikulturalnosti i tzv. antifašizma i promocija nesloge, beskrajnih svađa i rasula itd. itd. To su plodovi euroatlantskih integracija u Hrvatskoj

VL
CI
cinbenik
07:16 17.02.2017.

Pa dali ljudi priliku da ostvarimo "vjekovni san" NDH a nostalgiju i ostale u regiji iz tako finih vremena......Nijeli to i glavna zadaća imamo presednicu podjela u raseljavanja Hrvata......i vas oslabili kada smo dobili kave majstorici iz omražene trilaterale ,a crkva koja bas ući da su oni najveći naprijatwlji.vas bas nagovore na trilateralnu presednicu HDZe Hrvata.....

VL
RA
rafaell
13:49 17.02.2017.

U jugi ameri je pozvali na srednjoskolsko obrazovanje a zatim probijanje od NATOa do predsjednika,sada je Hrvatsku uvela u hibridni rat sa Rusijom jedina u bližem okruženju,nije ni čudo da nam nameće vojni rok bojim se da nam i nema budućnosti uz ovakve provoditelje mračnih sila,pijuni su potrošna roba a mi Hrvati smo navikli biti odane sluge pa i u pakao za svog gospodara

VL
OD
odraneol
09:06 17.02.2017.

Krajnje je vrijeme da Kraljica Balkana stane na čelo Slobodnog Svijeta i NATO-a te jednom zauvijek makne rusku opasnost s lica Zemlje! Jedino tako više ni Hrvati neće napuštati vjeovna ognjišta, na što ih Rusi prisiljavaju. Već i nakon ovih njezinih riječi Putin mirno ne spava. Zna on što ga tek čeka kada Kraljica povede juriš!

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
10:16 17.02.2017.

borbe sa vjetrenjačama

VL
DU
Deleted user
08:37 17.02.2017.

Naše uspravnice su Međimurje, Hrvatsko zagorje, Kordun i Lika, Gorski kotar, Hrvatsko primorje i otoci, Slavonija, Istra i Dalmacija. To je naša Evropa i cijeli svijet koji imamo!

VL
DU
Deleted user
00:42 17.02.2017.

interesantno, nista ne govori za saudijsku arabiju, eno i danas pobise ljude na groblu a o USrA mijesanju u druge drzave ne treba trositi rijeci. ona govori o Rusiji a njoj drzavu void americki ambassador.

VL
Avatar mason
mason
05:07 17.02.2017.

Rusi kao i obicno prave probleme,ali nece dugo .Dobit ce oni nove sakcije po usima.

VL
MA
macor
00:10 17.02.2017.

Sta joj ovo treba? Ona i Plenkovic se uvatili Rusije ko pijan plota. Nije mi jasno. A ostale zemlje diplomatski sute i uzivaju u trgovini s Rusijom.

VL
Avatar bokolo
bokolo
06:04 17.02.2017.

Evropa je podmukla "k..." uvijek bila za nas Hrvate. Samo rodoljubi u vladi to znaju. Hvala predsijednici.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
00:25 17.02.2017.

Jugoistočna Europa ne može propasti kada na njenom braniku stameno stoji naša Vrhovnica, Ivana Hrvatska i čeka kao zapeta puška da je pozovu da predvodi juriš transatlanskih i naših naših heroja na remetiteljske istočne horde, na čelu sa satrapom Putinom. Kada ne bismo imali našu heroinu, bojovnicu bez mane i straha, propali bismo načisto, zar ne?

VL
NO
nogogaz
23:29 16.02.2017.

slovencima otvorena vrata u bijelu kuću i kremelj. Izlobirali, da se trump odriće balkanu u korist putina, kako pišu njemačke novine već prije sedmicu dana. dok može dvojica slovenskih parlamentaraca na zabavu u bijelu kuću... može kolinda samo do nekihekih manjih diplomata.... a u sloveniju dolazu trump i putin ... kako izgleda u junu mjesecu.

VL
KO
Komacero
23:43 16.02.2017.

Budali je jezik brzi od mozga a mozak koristi samo kad ga zaboli glava.Slovenci pametno sute a Hrvati laju kad bi trebali sutetet a sute kad bi trebali lajat.Umjesto da budemo neutralni i uzimamo i od Rusa i Amera tee Eu mi uz nase politicke delikvente vucemo vraga za rep.Zasto predsjednica suti o Dinku Cvitanu i o haubicama u hrvatskoj himni ili o kulturnim sabornicima.Zasto suti o Pupovcu i kriminalnim radnjama doticnog.Suludo da doticni djeli lovu i odobrava istima dali smiju ili nesmiju osnivat neke udruge.Zato imamo udruge homosekcualaca koji uz nas novac i odobrenje gore navedenog na cirlicnom govoru drze prodike o ugrozenosti osudujuci nehomosekcualce Hrvate.Sramota a predsjednica o Natu i Rusima

VL
KO
Komacero
23:18 16.02.2017.

Za politiku ti treba pamet ne diploma i znat se suzdrzat a ne trcat pred rudo.Umjesto da se bavi domacim saboterima i petom kolonom ona se mjesa u svjetsku politiku gdje nam nije mjesto.Hrvate bas uvjek izdali saveznici a mimi nikako da naucimo pa ko guske u magli.Svjet se mjenja sve se mjenja a nasi politicari se takmice u glupostima i budalastinama djeleci savjete i pamet dok nam u saboru divljaju troprstasi i uz drzavne novce ismijavaju himnu uz zikino kolo kako oni znaju rec poslije samaranja hristos se rodipa hleb i sol

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.