Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG LOŠE OVOGODIŠNJE ŽETVE
Povratak na članak

Etiopija na rubu gladi, hitno traži pomoć

Najsiromašnija zemlja na svijetu nužno treba pomoć, a opustjele, na suncu izgorjele oranice najsnažnija su poruka koliko su zalihe hrane u toj državi na niskim razinama i prijete stanovnicima umiranjem od gladi.

Komentari 3

CA
CaptMikulaMali
16:14 23.10.2009.

Gladni su?? A koliko su tenkova nabavili? A ostalog oružja?

VL
MA
Maslova
14:55 22.10.2009.

Nekad potencijal za vrijeme Selassieja, sada na rubu egzistencije...zemlja kojoj je gospodarstvo činila samo poljoprivreda (pšenica i kava), pod nemilosrdnim klimatskim uvjetima i nedostatkom financijskih sredstava jednostavno umire...prestrašno...

VL
MM
Mladen Miletić
17:25 22.10.2009.

Etiopija na rubu gladi, hitno traži pomoć, dobro je da nisu ljudi gladni ! Kod nas nema gladi seljačine proizvode i previše pa nemamo kuda sa proizvodima. Problem je kod gladnih da nemaju ni prijevoz da si odvezu ono štoo bogati zapad ( ne balkan mješati tu!) netreba što bi im dao poklonio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.