Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li kršio kodeks sudačke etike

Etički proces protiv Turudića, a za Dobronića odbili voditi stegovni

16.02.2024.
u 09:24

Svi suci Visokog kaznenog suda odlučivali su i nisu našli da je sudac Turudić u "Kovačevićevu klubu" kršio Kodeks sudačke etike

Komentara 29

JC
Jedan Crni
10:50 16.02.2024.

Očito je da nije ni Turudić bez grijeha, ali više mi se čini da onaj koji prvi digao glas nešto krije i skriva. Nije danas narod glup pa da ne vidi šta i kako se sve radilo i radi. A drugo, ista prvila bi trebala vrijediti za sve, no i to se vidi da nije tako.

RU
Rubikon
10:55 16.02.2024.

Prepiska je nezgodna no izgleda da mu se nemre oprostiti izručenje Perkovica i Mustaća Zoki na aparatima a toliko ih je štitio osramotio nas pred EU

Avatar southman
southman
09:40 16.02.2024.

Uskomešali se ud.aši. Udri Turude !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije