Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasno

Estonski parlament ratificirao hrvatski Pristupni ugovor s EU

zastava eu
Tomislav Miletić/Pixsell
12.09.2012.
u 18:05

Ministar Paet izrazio je zadovoljstvo te naglasio da je današnja ratifikacija "rezultat dobrih odnosa te činjenice da estonski građani smatraju kako Hrvatska treba biti 28. članica Europske unije"

Estonski parlament jednoglasno je danas ratificirao hrvatski Pristupni ugovor s Europskom unijom, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Zakon o ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora bio je prva točka prve jesenske sjednice parlamenta. Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić danas je telefonski razgovarala sa svojim estonskim kolegom Urmasom Paetom te mu zahvalila na ratifikaciji.

Ministar Paet izrazio je zadovoljstvo te naglasio da je današnja ratifikacija "rezultat dobrih odnosa te činjenice kako estonski građani smatraju da Hrvatska treba biti 28. članica Europske unije".

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:23 12.09.2012.

Hvala Estoniji !

VE
velikazmija
18:40 12.09.2012.

hvala estoniji uz jedno pitanje jeli točno da se estonci nazivaju estonski građani ili je to prilagodba srpskomlobiju u hrvatskoj koji želi od nacije hrvatske želi stvoriti građane ili drugove ...hvala estoncima na ratifikaciji ugovora --

Avatar kravata
kravata
18:40 12.09.2012.

Čudne je sreče ta naša domovina izgriženi kao šnita kruha, ni jedna europska država nema sa nama problema osim susjeda, koji su nas nepravedno pregrizli i još im nije dosta, sa svi strana nas glodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije