Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGODBA
Povratak na članak

Ericsson mora platiti kaznu od 1 mlrd dolara zbog korupcije

Švedska je kompanija u rujnu objavila da je rezervirala 12 milijardi švedskih kruna (1,23 milijarde dolara) za očekivanu kaznu u SAD-u zbog korupcije.

Komentari 2

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
00:05 10.12.2019.

U Rvackoj će pobrati zlatnu kunu. Tak to ide kad si na lojtrici podobnih za popizditi nisko.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:31 09.12.2019.

ček malo, kolko budu šveđani platili kinezima, vijetnamu...?! ništa, a? tamo su pobrali vrhnje, a ameri budu sad naplatili kaznu... i opet ćemo na listi percepcije korupcije vidjeti švedsku jako blizu vrha... jedno je percepcija, drugo je količina korupcije koju neka fina i uglađena zemlja širi u neku sirotinjsku državicu. jedna danska je na vrhu, a zamislite, danske banke su preko baltičkih ispostava iz rusije izvukle stotine milijardi dolara... al ok, danska ima dobru sliku, percepcija njenih građana je da danska nema problema sa korupcijom, nema toga...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.