Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proglasio pobjedu
Povratak na članak

Erdogan će predsjedati prvom sjednicom Vlade. Oporba osporila rezultate i najavljuje tužbe

Protiv ustavnih promjena glasala su tri najveća turska grada Istanbul, Ankara and Izmir te većinski kurdski jugoistok zemlje, objavile su turske televizije.

Komentari 20

MO
mojski
08:58 17.04.2017.

u zapadu politicari "urlaju" o turskoj "teko mi je satobom ,a jos teze bez tebe", zele tursku a ne zele turke ,hahaha, pa im ona stara izjava " dobit cete viznu liberalizaciju" izgleda kao fatamorgana ,ljuti su da su uopcece to izjavili,doista tko uistinu misli da ce EU primiti turku kao punovravna drzava u EU ,i da ce dobiti viznu liberalizaciju,onda je on naivan bas kao i turska do juce

VL
LI
lipa75
09:59 17.04.2017.

Gospodarstvo im se bas dobro razvilo, ali eto dogodio im se monstrum zeljan dozivotne vladavine. Na njegove sljedece bolesne izjave im treba nametnuti sankcije, pojacati nadzor granice u Grčkoj i na kraju im deportirati njihovo iseljenisto koje je glasalo za ustavne promjene, pa neka onda u tim promjenama uzivaju u Turskoj, a ne u EU.

VL
MO
mojski
09:06 17.04.2017.

ajmo pogledati malo vladajuce u svijetu, turska diktator erdogan, emirati diktator , saudi arabija diktator, egipat duiktator.Rusija diktator, Amerika diktator, madjarska diktator, srbija diktator, sirija diktator, kosovo diktator, belarusija diktator, maroko diktator, kongo diktator, afrika diktatori, tajland diktator blablabla....

VL
MO
mojski
09:10 17.04.2017.

znate li sto mene zacudjuje, to je ta stara politika zapada u kojoj ako nisi sa njima onda si protiv njih, pa i diktator

VL
AL
aleksander
09:57 17.04.2017.

Kao i prijasnje izbore i ove su dobili kradjom. Erdogan je i do sada bio diktatör, a sada ce biti jos gore. Tko je protiv njega ide u zatvor, sada ce jos izaci i smrtna kazna, to je strahota. Zapravoo oni glasovi sto su bili protiv njega bili su u vecini, i onda je pocela kradja glasova. Sve je vec bilo isplanirano. Steta za koliko toliko modernu Tursku koju je osnovao Mustafa Kemal Atatürk, umjesto naprijed u modernizaciju i demokraciju, sada sa diktatorom u proslo stoljece kao i druge islamske zemlje...

VL
AN
anticenzura
11:11 17.04.2017.

Veliki gradovi gdje je koncentrirana sva intelektualna elita i civilizirano drustvo glasali svi protiv, a sela i periferija za. Tipicno za ultra desnicu poput Erdoganove stranke.

VL
DU
Deleted user
12:28 17.04.2017.

Evo nama još jenom Kima samo što je ovaj puno bliže,ne volim crne prognoze ali ovo ne vodi dobru.

VL
DU
Deleted user
09:01 17.04.2017.

demokracija kao i slobodno tržište je najobičnija obmana,laž ali svu vlast bezuvjetno dati u ruke pojedincu je katastrofa.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:03 17.04.2017.

tako bi i naš tuđman da je poživio, sve za fotelju..i povlastice koje idu uz to

VL
DO
domljani
09:35 17.04.2017.

amerika ga stvorila,amerika će ga i (s)maknuti

VL
MA
mariyan
08:56 17.04.2017.

SULTAN Recep Tayyip Erdogan

VL
ZG
zgkreso
10:37 17.04.2017.

Sve odluke donosi jedan čovjek. Poznato? Hoće li se Erdogan sjetiti povući prave poteze velikog državnika? 1. promjeniti ime najvećeg nogometnog kluba u Turskoj. 2. instalirati svoje ljude na vodeća mjesta u klubu . 3. Instalirati svoje ljude na sva sva vodeća mjesta u svim poduzečima Turske. 4. Imenovati gradonačelnike svih gradova u Turskoj... ili se neće usuditi ići tako daleko, kako ga narod i Europa ne bi smatrala baš takvim diktatorom?

VL
EL
elkomadante
10:21 17.04.2017.

opa, svaka cast erdogane, eto vam europo, kraj je poceo, rusija,kina i turska preuzimaju tlo europe, dok ovi europski misevi kolo plesu

VL
DO
Donald
13:13 17.04.2017.

Očito lažiranim izborima Erdogan je uspio srušiti dosadašnju priličnu demokraciju u Turskoj , što će Turci još gorko požaliti. Za očekivati su krvavi sukobi sa Kurdima, a možda i grašanski rat. Jedini spas u ovom trenutku bio bi vojni puć, no očito je Erdoganu uspjelo pravovremeno počistiti vojsku od sljedbenika vrlo uspješnih principa Kemala Ataturka. Europa je na žalost dobila jedo daljnje žarište problema.

VL
MX
Mister X
10:27 17.04.2017.

Europska komisija pozvala je tursku vladu da .... Kako vidimo pokvarenost EU iako Turska nije u Eu žestoko kroz njemaćku nastoji da djeluje na unutarnu politiku turske ... Malo kome pa da nije jasno tko stoji iza ( Pokušaja likvidacijeije Erdogana ) organiziranog puča u Turskoj .. Turska vidi kako su naoružali debelo Kurde njihove prve neprijatelje vide i to kao miljarde i miljarde za badava dobivaju Grci njihovi drugi neprijatelji ....Znaju da se glavni orgnizator puča nalazi u Americi ... I da im se kroz unutarnje dijelovanje sprema organizira n0vi građanski rat" Jer okolo su ratovi polako pri izmaku a to je loše za zna se !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.