Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNA OPERACIJA
Povratak na članak

Erdogan ne želi pregovarati s Kurdima, pozvao ih da polože oružje i povuku se

Zapad uključujući SAD vrši velik pritisak na Tursku da zaustavi vojnu operaciju.

Komentari 10

RE
reborn
15:23 16.10.2019.

Erdogan, idi doma! Makni svoje kandže iz Sirije.

VL
XA
xaron
17:07 16.10.2019.

A šta je sa Asadom. Svi su ga odjednom zaboravili i navalili na ovog “nevinog” demokratu, koji ke do jučer bio miljenik svjetskih medija kao veliki Asadov protivnik. Situacija u Siriji je izgleda odveč komplicirana za male mozgove velikih svjetskih lidera.

VL
AA
aabbcc
21:21 16.10.2019.

Jedino Assad moze mjerodavno pregovarati sa Erdogan ali vjerovatno i Assadu odgovara da Turci prvo razbiju i rastjeraju naoruzane bande i nepozvane vojske koje nisu pod komandom Sirije.

VL
Avatar bokolo
bokolo
14:16 16.10.2019.

Pitati ce ga zasto Izrael ima "sigurnu" zonu vecu nego li vlastitu zanklju. Pa i on zeli bar malo "sigurnosti".

VL
CR
CroZrakomlatNo1
18:00 16.10.2019.

Erdogan je prema kurdoma nalik katolickih Hrvata protiv pravoslavnih srba. Nije slucaj da je i desni Orban jasno podrzao Erdogana i njegovu akciju za mir!

VL
BA
Badbit
23:15 16.10.2019.

Ameri su trebal ostati i omogučiti Kurdima da se dogovore sa Asadom za pokrajinu i onda se povući.Sve su im upropastili , toliki mrtvi nizašto..Usput Turci čine strahovite zločine pogotovo prema ženama vojnicima u Siriji ali to čete tek čuti..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.