Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Erdogan žestoko napao Izrael: 'Teroristička država, brutalno i nemoralno napada muslimane u Jeruzalemu'

Sukobi između palestinskih prosvjednika i izraelske policije izbili su ispred starog grada dok su deseci tisuća muslimanskih vjernika molili u obližnjoj džamiji Al-Aksi

Komentari 10

DU
Deleted user
12:25 09.05.2021.

"Svijet koji ne može zaštititi Jeruzalem i muslimane izdao je sebe" A tko je onda, prosim lepo izdao svijet koji ne može zaštititi kršćane od muslimanskog terora???

VL
DU
Deleted user
13:39 09.05.2021.

Kreni ti pa ih brani ionako glumiš vođu muslimanskog svijeta. Bravo Izrael. Nisu Židovi Francuzi da im namećete vjeru i ubijate ih nekažnjeno.

VL
LI
light10
14:20 09.05.2021.

" Ne postoji takva stvar kao suvremeni ili moderni Islam, ili radikalni Islam, Postoji samo JEDAN Islam" - Erdogan

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
20:12 09.05.2021.

Dobro bi bilo kad bi zaratili,ni jedni ni drugi mi nisu baš simpatični...

VL
ST
Stipan
18:31 09.05.2021.

Baš se našao pravi diktator i islamist.

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:56 09.05.2021.

Pa nego sto je nego teroristicka tvorevina jos od teroristickog bombanja hotela King David, za teroristom Menahimom Beginom je bila raspisana medjunarodna tjeralica , da ne spominjemo napad na USS Liberty gdje su pobili 34 americka mornara, preko Lavin afere bombanja knjiznica i kulturnih centara, kradje plutonija iz Apolo atomske centrale u Pennsylvania-i, operacije Plumbat otmice broda nakrcanog radioaktivnim materijalom u Sredozemlju, te suradnje s nacistickom Njemackom tzv. Haavra abkommen odnosno Transfer agreement o kolonizaciji Palestine euro kazarima. O novijim teroristickim djelima tipa jedanaesti rujna ne treba niti govoriti.

VL
IK
ikbmibm
15:02 09.05.2021.

Sultan će s Asadom biti na istoj optuzeničkoj klupi . Uskooro

VL
ZV
zvone02
12:35 09.05.2021.

parazitska tvorevina "eunija" "izražava zabrinutost" umjesto da osudi cionistički režim za masovne zločine etničko čišćenje i terorizam. isto reagira najgora i najopasnija banda na svijetu, SAD, koji su banda jer ne poštuju međunarodne zakone i Povelju UN-a a najopasnija jer imaju neograničene količine oružja za masovno uništavanje. cionističku bandu na čelu a zločincem Netanyahuom treba izvesti pred međunarodni sud i postupiti s njima kao s Eichmannom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.