Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez roditelja

Erdogan i supruga posjetili 16 beba spašenih iz ruševina: Dobro su i u sigurnim su rukama

Aftermath of the deadly earthquake in Hatay
Foto: KEMAL ASLAN/REUTERS
1/4
09.02.2023.
u 12:04

Brojke smrtno stradilih nakon katastrofalnih potresa koji su u ponedjeljak pogodili Tursku i Siriju i dalje rastu. Prešle su 16.000, a nade za pronalazak preživjelih iz sata u sat su sve manje iako spasioci ne odustaju.

Emina Erdogan, prva dama Turske obišla je u bolnici u Ankari 16 beba preživjelih u stravičnom potresu. Bebe su predsjedničkim zrakoplovom prebačene iz Kahramanmarasa i okolnih regija nakon što su izvučene iz ruševina. Bebe je u bolnici ranije posjetio i sam predsjednik Erdogan poručivši kako su dobro i u sigurnim rukama države. Ta su djeca na žalost nakon potresa ostale bez roditelja i nije poznat njihov identitet. Sve su starosti do godinu dana.

 

Spasioci iz cijelog svijeta, a njima se danas pridružio i tim iz Hrvatske, ustrajno i bez odsutajanja pretražuju ruševine kako bi spasili ljude ispod njih. Do sada je više djece spašeno iz ruševina, od dvomjesečnih beba pa sve do tinejdžera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije