Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Telefonski razgovor
Povratak na članak

Erdogan i Putin potvrdili prekid vatre u sjevernoj Siriji

Turska je započela svoju prekograničnu ofenzivu prije mjesec dana navodeći kako je njezin cilj istjerati snage koje predvode Kurdi iz pograničnog područja i stvoriti "zonu sigurnosti" za naseljavanje sirijskih izbjeglica

Komentari 11

DA
Dak1959
23:39 09.11.2019.

Kako se ovi idioti igraju sa ljudskim životima !

VL
BA
Barbasmora
08:51 10.11.2019.

Mason, prosjecna placa u rusiji iznosi oko 5.500 kuna...tako da je po tvom imenu i podacima jasno da si clan HDZa.

VL
AA
aabbcc
10:59 10.11.2019.

Krajnje je vrije da se demokratske bande rastjeraju i narod zivi normalno . Sirija, Irak, Libija ... o Boze oslobodi nas napasti i demokratije.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
23:01 09.11.2019.

Kakvi Amerikanci i dogovor. ameri pobjegli glavom bez obzira pred Turskom ofanzivom. Da nebi velikog Vladimirovica Turci bi opustosili i sve zauzeli stosu Kurdi drzali. Rusi ih spasili ispred Turske sablje..Znaci Rusi ih obuzdali sa bacuskom nema sale. Spasili Kurde i izisli na Sir tursku granicu zajedno sa SAA. E hvala im Kurdi su zahvalni Bogu i Rusima.Tako novinar treba napisat kako jeste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.