Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAEL KAO KOČNICA
Povratak na članak

Erdoğan želi da i Turska ima nuklearke

Tel Aviv se pokazao kao glavna zapreka razvoju atomskog 
oružja u zemljama s muslimanskom većinom: od Rijada do Teherana.

Komentari 8

TE
TEUTA
16:04 06.09.2019.

Turskoj nikada ne traba dati da posjeduje nukleatno oruzje. Erdogan je izjavio :" Minarets are our bayonets". Ne daj boze da na mjesto bajoneta bude nuklearna glava. Dosta je upotrijebio nuklearno oruzje na Balkanu za 100 godina.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:26 06.09.2019.

na mjestu novinara ja bih bio jako pažljiv, pa ne bih nikada napisao nešto kao ono, 'da je cilj islamskog svijeta uništenje izraelske države, dokazuje i Iran te tu zemlju smatra karcinomom koji treba ukloniti, što nije samo iranska vojna doktrina već i ideološka, zbog svetog grada Jeruzalema....' jel se to novinar svrstava na stranu izraelaca, koji imaju atomsko oružje, i koji ni jednom susjedu ne dopuštaju da sagradi nuklearnu elektranu (ne bombu, ne kao oni, izraelci)? dal pravo na samoobranu i sigurnost države ima iran, iran, saudijci, baš kao što to pravo imaju izraelci? zašto izraelu nikad nije došla inspekcija iaea-e? ali baš nikad izrale nije dopustio stranim istražiteljima da uđu u njihove nuklearne komplekse, za razliku od irana, koji je dopustio, i dalje dopušta... inače iran nema problema sa židovima, u teheranu ima više sinagoga nego npr. u beču.. iranski židovi su slobodni i rade doslovno što ih je volja. al vaš problem je da to ne znate. vama nije problem da izrael muslimanima u izraelu i jeruzalemu ograničava jako puno prava. jer ste pali na njihovu propagandu. jednog dana izraelski susjedi će se dokopati te bombe. a onda će zavladati mir. bez ravnoteže nema mira.

VL
MA
Matrix5
18:18 06.09.2019.

Loši ljudi uokolo Erdogana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.