Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mons. Milan Stipić
Povratak na članak

Episkop grkokatoličke eparhije u Križevcima: 'Da nije bilo rata, Ukrajina bi se standardom približila Češkoj'

U sastavu eparhije mons. Milana Stipića čak trećinu vjernika čine Ukrajinci. O ratu u toj zemlji te svim njegovim segmentima govorio je u intervjuu za Večernji list.

Komentari 7

JA
Jania
10:03 12.04.2022.

Pohvala autoru na izboru zanimljivog sugovornika. Za mnoge je Ukrajina i dalje skrivena "željeznom zavjesom" , a iz teksta smo mogli puno saznati o Ukrajincima.

VL
RA
ranko75
08:14 12.04.2022.

Koje su to nebuloze, Ukraina bi bila kao Ceska. To kao kada su se sreli slon i mis pa m,is pita slona koliko ima godina i slon kaze 3, pa pita misa koliko ima on, a mis odgovori da ima isto 3, ali je on u djetinjstvu bolovao.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
23:02 11.04.2022.

Nije istina, pogledajmo samo Mariupol, sve sto Rusi osvajaju, u dvoristima "Poljski" WC-i nagomilani po dvoristima..ova propaganda, da bi se sve promijenilo unazad tri mjeseca je toliko smijesna da ovaj lik ima mozak casice rakije.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
23:06 11.04.2022.

On vidi prosperitet pored korupcije....pogledaj narodu u oci i reci da savjesno sluzis Boga...ti si prota delikvent

VL
ZS
zspanco
23:40 11.04.2022.

Eto ti ga na vraga, još jedanpametnjaković. Naravno, iz crkvenih redova, a tko bi drugi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.