Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Epidemija se strahovito rasplamsala u Francuskoj: U petak su imali više od 20 tisuća novozaraženih

Broj umrlih povećao se za 109 na 32.630, najviše ovog tjedna

Komentari 4

SI
sisavac
06:09 10.10.2020.

I ti unatoč općoj obvezi nošenja maski... Kao i španjolskoj. A nama će uvesti obvezu sve po svuda... Italija explodirala, maskve obvezne, al nama bajke pričaju kako sve drže pod kontrolom, zbog maski!

VL
XA
xaron
23:39 10.10.2020.

Ovi brojevi pokazuju da će korona epidemija stati kada se svi inficiramo, a to će biti prije nego dobijemo sigurnu i efikasnu vakcinu.

VL
AA
aabbcc
10:47 10.10.2020.

Maske su da se projekt korona spasi odrzi do proizvodnje vakcina jer ista proizvodnja nije mogla poceti prije korone kao oni testovi za koronu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.