Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vrući kesten'
Povratak na članak

EP pritišće Hrvatsku da se više bavi Poljskom i Mađarskom

Proceduru zbog kršenja vladavine prava u Poljskoj pokrenula je Komisija, a istu proceduru protiv Mađarske pokrenuo je Parlament, koji traži i da stoga bude prisutan na saslušanjima Mađara u Vijeću EU, no dosad to nije bilo odobreno

Komentari 8

OO
oo8787
18:49 18.01.2020.

Poljska i Mađarska su jedine članice EU-a koje štite vlastiti suverenitet.

VL
Avatar Jopa
Jopa
18:41 18.01.2020.

Mađarskoj i Poljskoj treba dati podršku.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:38 18.01.2020.

Da poludiš, sad zamislite da je kojim slučajem Srbija u EU ? Koja vladavina prava,tamo usta ne možeš otvorit ... ja bacim 100 komentara i uredništvo razmotri ako kojim slučajem odobre ( samo jedan komentar dosad ) dobiš pozitivan odgovor na kućni mail, onda znate koliko je to često 😄

VL
AU
autoritet
23:50 18.01.2020.

Hrvatska se treba više baviti HUN i POL na način da što više bude kao te dvije države - da se brine za svoje interese, da privlači velika industrijska ulaganja, da ne dopušta ulazak teroristima i sl.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:44 18.01.2020.

Hrvatska ce podrzati Madjarsku i Poljsku i time potvrditi povijesno prijateljstvo s navedenim narodima. A sve pod budnim okom i blagoslovom gospodina Wojtile.

VL
LU
lucio2
13:40 19.01.2020.

Hrvatska se treba jasno distancirati od te polu-europske žgadije poput Mađarske i Poljske. Ak im se ne sviđa EU, nek se (opet) udruže s Rusima koje su do jučer kao mrzili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.