Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao sam na svijetu

Engleski seter Thor traži sigurnu luku za stare dane

Thor
Foto: Privatni album
1/5
04.02.2015.
u 19:07

Nakon 13 godina sretnog života ostao je bez svog čovjeka, a želio bi i dalje biti kućni ljubimac

Engleski seter Thor imao je 13 godina sretnog života, a onda se preko noći sve promijenilo.

Njegov čovjek je umro, ostao je sam na svijetu i o njemu se nema tko brinuti. Ova pseća njuškica ne traži puno, Thor sanja sigurnu luku u kojoj će ga dočekati puno ljubavi i ruka koja će ga maziti. Tako je živio do sada, tako bi želio proživjeti i ostatak svog života. U dobroj je formi, a u dobrim je odnosima i s drugim životnjama. Udomljava se isključivo kao kućni ljubimac, u toj ulozi snalazi se najbolje,  naučio ju je do savršenstva.

Thor je čipiran i uredno cijepljen, o svemu što mu treba možete saznati u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Možete im pisati na udruga.indigo@gmail.com, a dodatne informacije možete dobiti i na telefon 091/524-1599.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lika64
20:37 04.02.2015.

sretno maleni...

DR
dreflu
20:11 04.02.2015.

Tuzna priča,nadam se da će Thor pronaći novi dom.

PS
Privatni sektor
23:06 09.02.2015.

sretno pasonjo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije