Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći Ukrajini
Povratak na članak

Energični novi premijer: Poljaci se pod Tuskom mire s Europom, ali ne i međusobno

Mi ćemo glasno i odlučno tražiti punu mobilizaciju slobodnog svijeta, zapadnog svijeta, kako bismo pomogli Ukrajini u ovom ratu, rekao je jučer Tusk u Sejmu

Komentari 20

Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:53 13.12.2023.

Tusk je produkt onih koji ne žele Europu suverenih država već žele nove SED (sjedinjene europske države).

VL
Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
15:38 13.12.2023.

U cijelom tekstu se favoruzira ekstremni ljevičar Donald Tusk

VL
MT
mačak tom
16:09 13.12.2023.

Sve po planu. Prvi korak očekivano - gej brakovi. Nastavit će sa poticanjem pobačaja i imigracije. Uz put će raditi na produljenju pokolja u Ukrajini, a nskon toga ono što ostane od Ukrajine da se ugura u EU i Nato uz sveobuhvatnu genderizaciju preživjelih Ukrajinaca. Sorošev igrač.

VL
GO
goran2hr
20:09 13.12.2023.

Mi smo svoju mobilizaciju imali kada je nama trebalo i SAMI smo potjerali SAO Krajinaše. A sada bi nas Tusk mobilizirao da idemo ratovati protiv Rusije?! Po četvrti put??!! Da i nama love djecu po cesti i tjeraju u tuđi rat. Jeli se on najeo bunike? Naravno, kako bi tamo "prijatelji" Hrvatima dali čast, da budu u prvom redu kada se ide juriš.

VL
KR
Krug
18:36 13.12.2023.

Poljaci su trenutno najveći neprijatelji Ukrajine. Više im ne šalju oružje, ne propuštaju ukrajinske žitarice kroz svoju zemlju i stotine ukrajinskih kamiona stoji blokirano na granici.

VL
MA
Maksimiliano
15:55 13.12.2023.

glavni zadatak koji su mu dodjelili briselski globalisti je produžiti izgubljen rat u ukrajini koliko se može, neće se ustrućavati ubaciti poljsku vojsku u sukob ak ga prije građani ne istamburaju ...

VL
CM
Crni_moj
20:14 13.12.2023.

Najjača stranka ide u opoziciju a to nikad nije dobro za neku zemlju.

VL
Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
16:03 13.12.2023.

Bravo Tusk. Ukrajini treba pomoći da istjera rusko zlo s cijelog svojeg teritorija. Ukrajinu osloboditi, a ostatak Europe naoružati da Rusiji više ne padne napamet ni pogledati zapadno od Belhoroda.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:49 13.12.2023.

Ukrajinci su detektirali 5 mjesta odakle Rusi lansiraju teške dronove na Ukrajinu. To su Cape Cauda, Yevsk, Primorsko, Kursk i Balaklava. Danas su dužnosnici EU rekli mađarskom premijeru Orbanu da očekuju konačan odgovor hoće li Orban podržati europske politike i demokraciju ili ne. Dok ne dobiju garancije u obliku djela Mađarskoj neće biti dana podrška njezinom proračunu kako Mađarska redovito dobiva. Za početak Orban treba objaviti u mađarskom državnom listu (kao naše NN) promjene u zakonodavstvu u smjeru EU demokracije, a zatim prestati davati veto suprotno od opredjeljenja EU i pridržavati se zajedništva. Ruski ambasador u SAD-u je uvrijedio Ukrajinu da su "svi već umorni od prosjačenja Kijeva".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.