Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisani ugovori

Energetski će obnoviti pet škola i vrtića u Brodsko-posavskoj županiji

Lovro Kuščević
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
14.09.2016.
u 16:56

Predviđene uštede energije

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević potpisao je pet ugovora za energetsku obnovu javnih ustanova u Brodsko-posavskoj županiji.

Obnovit će se Osnovna škola "Sikirevci", područna škola "Bačin dol" u Cerniku, OŠ "Ivan Meštrović" u Vrpolju, Gimnazija Matija Mesić u Slavonskom Brodu te OŠ "dr. Stjepan Ilijašević" u Oriovcu. Osim spomenutih, bit će obnovljen i dječji vrtić "Bjelovar", a ukupna vrijednost svih ugovora je 16,6 milijuna kuna.

- Ovim projektima energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije predviđene su uštede energije i smanjenje emisija ugljičnog dioksida do 80 posto – kažu u Kuščevićevom ministarstvu. 

>> Požeški gradonačelnik podijelio poklon bonove djeci i roditeljima

>> Nekad su u razredima bila dva - tri odlikaša, a danas su gotovo svi odlikaši. Roditelji su bili na strani učitelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije