Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKOLOŠKI ARMAGEDON
Povratak na članak

Iscrpljeni vatrogasci optužuju: 'Pitaš se, što ja ovdje radim?! Katastrofa se mogla spriječiti!'

Tada shvaćaš i uviđaš koliko smo svi mi zapravo mali i obični ljudi, a ujedno i veliki! Mali smo iz jednostavnog razloga što se u ovakvim situacijama potvrdi spoznaja da smo svi mi ljudi od krvi i mesa, neovisno o tome jesmo li dobrovoljci ili profesionalci, te da je plamen i požar uvijek veći i jači od svakog pojedinačnog vatrogasca, stoji između ostalog u objavi vatrogasaca DVD-a Sarvaš

Komentari 14

GR
Greben
13:58 05.10.2023.

Divim se tim vatrogascima, ljudinama, herojima! Poduzetnickoj pohlepi, nebrizi, neznanju... treba stati na kraj!

VL
PV
prcko.vita
14:36 05.10.2023.

Ako može pitanje za Medveda, Plenkovića, Božinovića i ekipu, da li vas je stid što ste sebi izglasali plaće od 4 i više tisuća eura dok ovakvi obični radnici kao ovi hrabri vatrogasci rade za 850 do 900 eura? Da li vas i sramota i stid? I da li ste svjesni da netko od gore to sve vidi i da vas sigurno čeka ono što ste zaslužili jer vi ste ti koji imate poluge u svojim rukama i vi ste ti koji možete reći čekajte, neka mi imamo malo manje, ali dajte i ovim običnim radnicima da mogu da žive od svoje plaće.

VL
CA
cavecanem
14:20 05.10.2023.

Ajmo nadležni ministre. Nagrade ljudima za ovo sto su pretrpjeli i to ne simbolične.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
14:45 05.10.2023.

Nekakav govnar u zapovjednom sistemu poslao je DVD...pazi DVD, da gasi ovako opasan i ogroman požar. U ovom požaru ima više propusta nego što bi i najveći pesimista mogao i pomisliti.

VL
PA
pajokola1
18:17 05.10.2023.

Vatrogascima svaka čast, shvaćam u potpunosti kad čovjek kaže da ih ovakve stvari zbliže, to je kao u ratu, nemaš se na koga drugog osloniti nego na čovjeka pored sebe i automatski postajete bliži jedan drugom,to je više od prijateljstva. Druga stvar što je rekao kako je glavni krivac vlasnik firme, slažem se ,iako bih tu dodao i nadležne službe. Zar se stvarno nitko od njih nije zapitao šta bi se moglo dogoditi ako se te ogromne hrpe plastike zapale??? Oni koji su bili u vojsci i čuvali skladišta sa municijom znaju kako izgleda skladištenje takvih stvari. Ne može sve biti na jednoj hrpi, nego razasuto na više lokacija a između moraju postojati fizičke brane .Ako se firma "Drava internationale" proteže na više od 10 hektara površine nitko me ne može uvjeriti da se to nije moglo tamo isto tako uskladištiti. Ovdje se radi o klasičnom nemaru i neznanju, osiguranje sve pokriva , i ovo bi trebalo rigorozno kazniti.

VL
CH
chemica
14:26 05.10.2023.

Gdje su im maske i boce s kisikom? Stjeraš to sve skupa k vragu i bježiš doma ako želiš sačuvati makar djelić zdravlja. Ne bi bilo loše da se i ove vatrogasce opremilo bocama za kisik kao one koji su gasili šumski požar kod Omiša. Tko je za to kriv? Nije HDZ! Kriva je...država! Anušiću, legendo!

VL
ST
sttipe
00:14 08.10.2023.

Kad će Sabor zabraniti prodavati plastiku od ugljikovodika??

VL
VV
Vražji Vrag
17:04 05.10.2023.

Vatrogascima, tim hrabrim ljudima, kapa dolje i naklon do poda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.