Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mi smo sjećanje svijeta'
Povratak na članak

Macron pozvao na savez: 'Budućnost treba Francusku, Europu i Kinu'

Macron će kineskom predsjedniku Xi Jinpingu u ponedjeljak navečer i utorak u Pekingu predložiti da "da zamah bitki za klimu" "povećanjem preuzetih obveza" u tom pogledu, na međunarodnoj konferenciji o klimi u Poljskoj potkraj ove godine

Komentari 15

DU
Deleted user
12:16 08.01.2018.

neznam, al žena je strašna

VL
AF
afer
12:50 08.01.2018.

Da li ste gledali film Povratak mumije??

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
15:05 08.01.2018.

Bolje bi mu bilo da si nabavi mlađu ženu nego da priča gluposti.Cijeli život sa babom u krevetu i soli drugima pamet...

VL
DR
drugPlenky
15:29 08.01.2018.

Mama mu ja baš.....

VL
DU
Deleted user
13:30 08.01.2018.

Macron sa bakom. Bakica se i pored duboke starosti dobro drzi. Nalazim da ovi negativni komentari nisu u redu, jer u tim godinama je nerealno ocekivati neku seksi baku. Starost ostavlja trag, a to se vidi.

VL
BI
bizgo
18:20 08.01.2018.

lipe riči a Rothshild trlja ruke , njegov riječiti dečko

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
17:24 08.01.2018.

Kud je jadan jado prispio sa svojom babom. Ovdje s poštovanjem prema ljepšem spolu, ali ovaj ki da je izgubia razum. "Oženi se momče mlado i doveda babu staru. Stade baba leđa peći, a momčetu suze teći".

VL
DU
Deleted user
17:48 08.01.2018.

Bil je sa bakicom?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:28 08.02.2018.

ma lupa gluposti u ime čeg trenutne moči i koristi njih i njemaca koji u toj uniji uživaju a ostatak unije je na rubu nezaposlenosti i o kakvvom to savezu on govori s kinom .to je savez da su upravo oni u uniji ostavili narod bez posla .što niko u uniji nemože proizvest tekstilnu odječu bolje i kvalitetnije nego kinezi a da ne govorimo o drugim stvarima luk .česan i slično dajte prekinite lagat svoj narod jer je to određenim grupacijama uvoznika jeftinije a narod unije nek bude bez posla i sličnog što več napisah vaš put kojim vodite uniju je put naroda unije u ropstvo i giubitak svih grana industrije koji če unijin narod dovest na rub propasti a drugi kao kinezi če bit apsolutni vladari u svemu tom kao što ste sad vi francuzi i njemci trenutno i ne smetnite si s uma da vas na kraju opet čeka traženje i od samih kineza večih ustupaka ili poskupljenja kao da vvam navedem samo jedan pametni primjer koji su oni napravili pokupovali cjelogodišnju zalihu unijinih proizvoda maslaca pa se rezurtiralo poskupljenjem tog proizvoda što ne znači da neče opet nanjušit nešto i kupit radi vaše trenutne pohlepe i uzvračen udarac če opet bit poskupljenjem a da ne spominjem vaš promašaj dat takvim ne samo kinezima več i drugima da vam kupuju sve što vrijedi dok s druge strane imate kolektivni strah od rusa što graniči s paranojom ili čistim ludilom jer kako onda jedan može u tom društvu konkurencije kupit sve a drugi ne iako ima možda i jeftiniju ponudu ili kvalitetniju .jednostavno vaš put je

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
10:00 08.02.2018.

koji suludi naslov da normalnom stane pamet savez francuske njemačke i kine trebaju jedino europejci koji su tkorekoč prodali euniju kinezima dok oni mlate pare i rade pol unije nema posla i da stvar bude još smješnija i nakaroznija s njima još i njemačka koja upravo s njima mlati pare u trilijunima jer kinezi rade i prodaju sve nama a još malo i sve što vrijedi čeju imat i u uniji več su počeli i uložili love i kad mi neko veli o moči unije dođe mi da ga pošaljem negdje nemoči unije jer da je moč unije onda bi unija imala sav monopol nad svim granam a nebi dopuštala da drugi kupi mast a mi pušemo na suho i pitanje je samo vremena kad če upravo radi takve promašene politike unija bit sluga i ovisnik o drugom a več bogme i sad je za kog za one koji neče dat svojim narodima da rade i njihove veče dobiti več drugom daju da ti mozak stane .bolje bi bilo da se raspadne jer je ovo zamjena jednoumlja koje je več bilo totalirizam i jednoumlje komunizma zamjenjeno jednoumljem europizma u kojem grupacija probranih donosi i drma po svim narodima bez ikakvog pitanja što li bi narod htio

VL
DR
drenova2
11:23 08.01.2018.

" u koju je stigao rano ujutro" - doslovni prijevod (s engleskog ili francuskog?) u hrvatskom ne znači ništa; ako je nešto "ujutro" - onda znači da će se tek dogoditi; ako je netko već stigao, onda je to učinio "jutros"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.